Karayalçın Esenler'i ziyaret etti

Karayalçın Esenler

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, ilçeleri ziyaret turlarına devam ediyor. Cumartesi günü Esenler İlçe Örgütü'nü ziyaret eden Karayalçın ilçe yöneticileri ile 2.5 saate

Karayalçın Esenler'i ziyaret etti

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, ilçeleri ziyaret turlarına devam ediyor. Cumartesi günü Esenler İlçe Örgütü'nü ziyaret eden Karayalçın ilçe yöneticileri ile 2.5 saate yakın süren bir toplantı yaptı.  

CHP İl Başkanı Murat Karayalçın, CHP Esenler İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile yapmış olduğu toplantının ardında yerel basın mensuplarının kendisine sorduğu soruları yanıtladı.

Karayalçın, “Ben Esenler'deki durumu ve Esenler'in sorunlarını öğrenmeye geldim. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla çok önemli bir toplantı yapmış olduk, Esenler’in sorunlarına ilişkin bilgi aldım. İlçe yöneticilerimizin genel seçimlerle ilgili yapacakları çalışmaların takvimini belirleyerek en kısa surede çalışmalara başlamalarını söyledim. Olumlu bir toplantı yaptık.  Bu gün burada yapmış olduğumuz bilgilendirme toplantısında nerede nasıl bir hata yaptığımızı, varsa hatalar bu konuda neler yapmamız gerektiğini masaya yatırdık. Şu anda biz bir seferberlik içindeyiz. İstanbul’da hangi ilçemizde eksik ve yanlışlıklarımız varsa bu hataları ve yanlışlıkları gidererek hep birlikte yolumuza devam edeceğiz.

Meclis üyelerimizi çalışmalarından dolayı kutluyorum
Esenler’de CHP’li Meclis üyelerimizin kaçak inşaatlarla ilgili vermiş oldukları mücadeleyi biliyorum ve Meclis üyelerimizi bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Biz İl örgütü olarak Meclis üyelerimizin yanındayız. Bu anlamda yasaların ve kuralların uygulanmasını öngören tüm girişimlere destek vereceğiz” dedi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli