Kara: Jet Hızıyla Kazdılar Suçu İBB'ye Attılar

Kara: Jet Hızıyla Kazdılar Suçu İBB

Esenler İYİ Parti ilçe Başkanı Ömer Kara ve belediye Meclis üyesi Mikail Karapınar “Üçyüzlü meydanından Bağcılar, Güngören istikametine doğru gidiş ve dönüş trafik sıkışıklı?

Esenler Üçyüzlü mevkiinde aylardır süren trafik karmaşasını haber yapmıştık ve haberimizde İBB’yı sorumlu göstermiştik. Bugün gazetemizi arayan Esenler İYİ Parti ilçe Başkanı Ömer Kara ve belediye Meclis üyesi Mikail Karapınar, “ortada bir sorumlu varsa o sorumlu olan kurum Güngören Belediye başkanı ve fen işleri müdürlüğüdür” dediler. Sürücüler, Üçyüzlü Esnafı ve vatandaşlar ise Esenler Belediyesinin Başkanı Göksu’yu ve teknik personeli suçlu gösterdi.

Esenler İYİ Parti ilçe Başkanı Ömer Kara: Bakınız ortada sorumlu var diyoruz ama işin aslı algı oluşturan, yaptığı yanlış uygulamalarla insanları zora sokan ve suçluluğunu başkalarına yıkan bir zihniyet var. Güngören Belediye başkanı bu işleri çok iyi beceren birisidir. Algı oluşturmada iyi bir görev adamıdır, provokasyon konusunda maharetli birisidir. Güngören Belediye Başkanı abilerinden ne öğrendiyse onu uyguluyor.

Yapılan işe sıra gelince evet, jet hızıyla yolu kazdı ama karınca misali yavaş ve işi aksatan çalışmasıyla trafiği allak bullak etti.  Güngören ilçesinin Belediye Başkanı Bünyamin Demir’in burada yaptığı yol çalışmasına baktığınızda iyi güzel dememek elde değil. Aynı Demir’in, plansız ve projesiz çalışmasının faturasını İBB’ye kesme planı ise hiç doğru değildir. Sayın Demir ve bünyesinde yol çalışması yapan teknik kadrosu bu yolun tıkanacağını, burada trafik keşmekeşi yaşanacağını hesap etmeden kazmayı vurduğu gün yanlış yapmıştır.

Halbuki böyle bir güzergâhta da trafik akışının en yoğun olduğu bir yerinde kazmayı vurmadan önce planlamanı yapmalısın ve trafik akışının sağlanması için alternatif yolları hazırlar sonrada bu yolun çalışmasına başlarsın. Demir ve ekibi böyle yapmadı, Bünyamin Başkanın, kendi hatasını İBB’ye yüklemesi doğru değildir, hele hele algı oluşturarak İBB’yi ve İBB çalışmalarını başarısız göstermek için böyle bir yolu seçmeleri siyasete etik değildir, bunun adı siyasi ahlaksızlıktır. Bu zihniyeti ve anlayışı tamda AKP’lilere yakışan bir durumdur. Partim ve Esenler halkı adına kendilerini kınıyorum. Bu yol çalışmasından dolayı sıkındı çeken sürücüler, vatandaşlarımız ve esnafımız elbette böyle ALİCENGİZ oyunları yapanlara hesabını önümüze konulan sandıkta soracaktır.   
  

 
 

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı