Kara: Akşener'i Cumhurbaşkanı, partimizi iktidar yapacağız

Kara: Akşener

Esenler Cumhuriyet Meydanında Stant çalışmalarına Cumartesi ve Pazar günleri ara vermeden devam eden İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı, üye kaydı yapıyor, Koronavirüs ve Eğitim Öğretim konusunda vatandaşla

Cumhuriyet Meydanı’na kurulan İyi Parti üye standını gören AKP’liler ise yayaların yürüyüş yolunu kapatarak son çırpınışlarını yapıyorlar. Ana muhalefet ise cenaze işleri ile meşgul, bedava aşure yemek için yarış yapıyorlar. Halk, seçim, ülke ve ülkenin yurttaşlarının sorunları CHP’lilerin umurlarında değil. Onlar için Esenler sorunları olmayan bir ilçe, onlar zaden şehrin anahtarını 3 yıl önce almışlardı.

İYİ Parti Esenler Teşkilat Başkanı Ömer Kara, ''Cumartesi ve Pazar günü Cumhuriyet meydanında partimizin stant çalışmalarına devam edecek. Biz yönetim kurulumuzla, üyelerimizle, özellikle kadınlarımızla ve gençlerimizle elele verdik Birlikten güç doğar” dedik birleştik ve partimizin daha İYİ yerlere iktidara gelmesi için, genel başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak için, tek adam iktidarını sonlandırmak için gece demeden, gündüz demeden çalışacağız'' dedi.