Kara AKP'nin Faşizan uygulamalarına son vereceğiz!

Kara AKP

İyi parti Esenler ilçe Başkanı Ş.Ömer Kara, İstanbul’un Atatürk Havalimanı'nda 29 Mayıs Pazar günü fidan dikme töreni yapıldı, mitinge katılmanın zorunlu kılınmasına tepki gösterdi. Kara: Esenler&rs

“İYİ PARTİ ZULME SON VERMEK İÇİN İKTİDARA YÜRÜYOR”
Kara: AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı Atatürk Havalimanı alanına millet bahçesi yapımı için gerçekleşecek ilk fidan dikimi ve İstanbul’un Fethi kutlamalarına idareci ve öğretmenlerin katılmaları zorunlu kılınmıştı. "29 Mayıs İstanbul Fethi Programına katılacak İdareci-Öğretmen Listesi ise Esenler Kaymakamlığı tarafından genelge ile ve İlçe Milli eğitim Müdürü talimatıyla okullara tebliğ edildi. Tüm bunlar yetmezmiş gibi 29 Mayıs sabahı Esenler merkez camiinin önüne geldiğimde gördüğüm manzara ise bambaşkaydı.
Esenler Kaymakamı, Esenler İlçe Milli eğitim müdürü bir siyası parti militanı gibi insanları yönlendirdiğini gördüm. Cami imamı ise dini siyasallaştırarak hem dinimize hem de ıslama Emevi’ler gibi zulüm yaptığına şahit oldum.


“ELBETTE DEVRAN DÖNECEK…”
Bir başka konu ise Esenler Meydanını AKP’lilerin babalarının malı zannediyorlar. AKP’lilere meydan diğer siyasiler için Demir berte ülkesi görüyor… Meydana AKP’lilerin araçları istedikleri zaman, istedikleri gibi giriyor, diğer siyasi partilerin araçlarına vize uygulanıyor. 26 Mayısta CHP Mitingi var araçlar içeri alınmıyor, 27 Mayısta bizim mitingimiz var yine araçlarımız meydana sokulmuyor ama kendileri için hiçbir engel yok. Bu çifte standarttır, bu güç zehirlenmesidir, bunun adı adaletsizliktir. Meydan bunların babasının malı değildir, meydanlar halkın yerleridir. Elbette devran dönecek ama biz o dönen devranda inanın ki ayrım yapmadan herkese eşit davranacağız, eşit davranacağız ki bunların ar damarları çatlamamışsa yüzlerinin kızardığını, boyunlarının bükülmesini üzülerek seyredeceğiz.
  •  AKP’liler olmuşlar kibir abidesi burunlarından kıl aldırmıyorlar, kendilerini yarı tanrı sanıyorlar. Az kaldı, demokrasinin işlemesine, adaletin egemen olmasına, bireyin özgürlüğüne, zulmün sona ermesine az kaldı. İYİ Parti iktidara geliyor, iyi parti zulme son vermek, haksızlıkları sonlandırmak ve utanmayan yüzleri utandırmak için halkımızın helal oyları ile iktidar olacak. İyi parti iktidarında intikam duygusu yok, zerre kadar kin yok. AKP’nin Faşizan uygulamalarına son vermek var, İYİ Parti iktidarında barış ve kardeşlik var” dedi.
  •  


  • Pazartesi 37.9 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.9 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Salı 39 ° / 27.3 ° Güneşli