Kar yağdı, İstanbul felç oldu! Kadir Topbaş uyuyor mu?

Kar yağdı, İstanbul felç oldu! Kadir Topbaş uyuyor mu?

Kar yağdı, İstanbul adeta felç oldu... Vatandaşların ise dilinde tek bir soru vardı: Kadir Topbaş uyuyor mu?

Kar yağdı, İstanbul felç oldu! Kadir Topbaş uyuyor mu?

Kar yağdı, İstanbul adeta felç oldu... Vatandaşların ise dilinde tek bir soru vardı: Kadir Topbaş uyuyor mu?

Dün akşamdan beri İstanbul’da hayat adeta felç oldu. Akşam saatlerinde bastıran yoğun kar yüzünden işlerinden çıkan İstanbulluların evlerine ulaşmaları adeta kâbus oldu. Saatlerce kar altında evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, metrobüste de otobüste de TEM ve E-5 yollarında da zor anlar yaşadı. Herkesin hedefinde gerekli önlemi almayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) vardı.

841 trafik kazası yaşandı, insanlar saatlerce evlerine ulaşamadı.

Metrobüs seferleri bu sabah da durdu
Sabah saatlerinde etkisini arttırarak devam eden kar sebebiyle ana yollar bile kapandı. Okullar tatil ilan edildi… Bir çok sürücü kapanan yollarda araçlarıyla mahsur kaldı. Karla mücadele çalışmalarının yetersiz kaldığını düşünen vatandaşlar ise çileden çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi hayatı felç etti. Sabah saatlerinde etkisini arttıran tipi özellikle ulaşımı vurdu. Anadolu yakasından Avrupa'ya geçiş güzergahında Boğaz Köprüsü çıkışında metrobüsler durdu.
Yolcular yollarına yürüyerek devam ediyor...
Sosyal medyada İBB'ye yoğun tepki var.
 
Sibirya soğukları Türkiye'yi dondurdu. İBB'den yapılan açıklamada, İstanbul'da kar nedeniyle 841 trafik kazasının meydana geldiği belirtildi, Çatalca'da kar kalınlığı 60 santimi buldu. Atatürk Havalimanı'nda THY uçağı iniş yaptıktan sonra toprağa saplandı, yolcular tahliye edildi. İstanbul dahil bazı illerde eğitime ara verildi.
İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı gece boyunca aralıklarla devam etti. Belediye ekipleri ana arterlerde kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı gece de aralıklarla devam etti. Kar yağışı zaman zaman etkisini artırdı. Özellikle TEM Otoyolu’nda trafik akışı güçlükle sağlandı. Belediye ekipleri de yolları açık tutmak için gece boyu çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, ana arterlerde kar küremesi ve tuzlama yaptı. Kar yağışının bugün de etkili olması bekleniyor.
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli