Kaplan Tamam Dedi-ESDEF Kongre Kararı Aldı

Kaplan Tamam Dedi-ESDEF Kongre Kararı Aldı

ESDEF (Esenler Dernekler Federasyonu) Kurucu Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetimi kongre kararı aldı. Kaplan, “Dernek başkanlığı ulvi bir görevdir, yolu meşakkatlidir Ben ve ekip arkadaşlarım bugüne kadar inanarak, gü

Kaplan Tamam Dedi-ESDEF Kongre Kararı Aldı

ESDEF (Esenler Dernekler Federasyonu)  Kurucu Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetimi kongre kararı aldı. Kaplan, “Dernek başkanlığı ulvi bir görevdir, yolu 
meşakkatlidir Ben ve ekip arkadaşlarım bugüne kadar inanarak, güvenle ve yöneticilik sorumluluğu ile federasyonumuzda hizmet yaptık” dedi.
 
Kaplan: ESDEF kurulduğu günden bugüne kadar çizgisinden sapmadan, ortaya koyduğu ilkeler doğrultusunda halkımızın ve kendisine bağlı derneklerin hizmetinde oldu. Arkadaşlarımla birlikte, birçok Sosyal projeye imza attık, gücümüzün yettiği kadarı ile ve Esenler halkının katkıları ile yardıma muhtaç insanların yardımına koştuk. Yorulduk, eleştirildik ama yılmadık, hep çalıştık, işimizden ve aşımızdan fedakarlık yaptık.
 
Hemşeriler Arasında, Vilayetler Bazında Tanışmayı ve Dayanışmayı Sağladık”

ESDEF hizmet ilkesiyle kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Halkımızla, gönül dostlarımızla ve üyelerimizle, memleketimiz ve ülkemiz için el ele verdik, ötekimiz olmadı kimseleri ötekileştirmedik, ayrım yapmadan tüm memleketimizi kucakladık. ESDEF kuruluşundan bugünlere kadar halkımızın Birlik beraberlik içinde yaşamasını, hemşeriler arasında, vilayetler bazında tanışmayı, dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak için birçok etkinlik yaptık. Emeği gecen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ESDEF sosyal ve kültürel alanlarda Esenlerimizin tanıtımına ve gelişmesine katkıda bulunarak, aslında istenilen hedefine varmıştır. Esenler’de birçok STK’nın bağlı olduğu Esenler Dernekler Federasyonu yeni başkanını seçmek için demokratik bir seçim yapacak ve yeni seçilen arkadaşlarım devraldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacaktır. Yeni seçilecek başkana ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi. 

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli