Kaplan,' Esenler'in Refahı İçin El Ele Verdik'

Kaplan,

Esenler’in bağımsız Belediye Başkan adayı Mustafa Kaplan " Kimse ümidini kaybetmesin, kimse yanlışlara eyvallah etmesin. Yarınlar bizimle güzel, Esenler bizimle yeşil olacak, çocuklar bizimle gülecek. Sanat ve san

Kaplan,” Esenler’in Refahı İçin El Ele Verdik”
Esenler’in bağımsız Belediye Başkan adayı Mustafa Kaplan " Kimse ümidini kaybetmesin, kimse yanlışlara eyvallah etmesin. Yarınlar bizimle güzel, Esenler bizimle yeşil olacak, çocuklar bizimle gülecek. Sanat ve sanatçılar bizimle büyüyecek, gelişecek. Spor ve sporcular bizimle hayat bulacak. Esenler’in refahı için el ele verdik mücadeleye devam ediyoruz” dedi.
 
Kaplan, “Esenler'de yeni bir heyecanla ve yeni yüzlerle çıktığım bu yolda hesabım halkın menfaatleri, şehrin geleceği, çocuklarımızın yarınlarıdır. Bu şehir hep yok sayıldı var olması, var sayılması için birilerinin fedakarlık yapması yetmiyor. Birlik olmanın zamanı geldi ve birlikte tüm zorlukları yeneceğiz.
 
“ESENLER’LİLER ETKİNLİKLERİNİ BU İLÇEDE YAPACAK”
Her gün halkımızla buluşuyor, değişik mekanları geziyorum. Birçok etkinliğe katılarak selam veriyor selam alıyorum. Halkımızı dinliyor eksiklikler neler olduğunu tespit ederek çözümler için yeni projeler hazırlıyorum. Geçenlerde Esenler Yavuzselim Mahalle muhtarlığının organize ettiği ve yaşaması, yaşatılması çok önemli olan Türk Sanat Müziği Konserine davet aldım ve davete katıldım. Konseri düzenleyenler Esenlerin insanları, mekan Esenlerin dışında başka ilçe. Nedenini sordum aldığım cevap karşısında çok şaşırdım ve üzüldüm.
 
“YARINLARINA UMUTSUZ BAKAN GENÇLERİMİZE YAZIK EDİLİYOR”
Esenler iyi yönetilmiyor. Esenler gelişmiyor, gelişmesi engelleniyor, Esenler kan kaybediyor. Gençler yok sayılıyor, yarınlarına umutsuz bakan gençlerimize yazık ediliyor. Bakınız kent yaşamının en önemli unsurlarından olan sosyal aktivitelerden mahrum bırakılan Esenler bu aktivelerden mahrum bırakıldığı için gelişmiyor, büyümüyor.
Modern toplumların gelişmesi ve ekonomik yönden büyümesinin temel göstergelerinden biri sosyal aktivitelere erişim ve katılımla olur. Esenler bu aktivelerden mahrum edilmiş, Esenlerin sineması tiyatrosu yok denilecek kadar az veya yeterli değil. Bu sorun aslında sorun değil ihmalkârlıktır. Bize yetki verin söz veriyorum bu sorunu ilk gün çözeceğiz. Kimse başka ilçelerin gözünün içine bakmayacak. Sanatımızı, konserlerimizi ve tüm etkinliklerimizi ilçemizde yapacağımız nefis mekanlar inşa edeceğiz.
 
 “YARINLAR BİZİMLE GÜZEL, ESENLER BİZİMLE YEŞİL OLACAK
Spor kulüplerine yeterli olanak sağlanmadığını ve Esenler halkının yerlerinin başka ilçe takımlarına bazı çıkar ve menfaat karşılığı verildiğini gördüm. Evet, bana yetki verirseniz o yerleri bu semtin çocukların hizmetine vereceğim, o yerleri ticari amaçla yönetmeyeceğiz, halka ve halkın çocuklarına parasız açacağız.    
Şimdi sizlere sesleniyorum; Fırsatçılık yapmak, makam mevki kovalamak benim kitabımda yazmaz. Sorumluluktan kaçmam, dayatmaya boyun eğmem, ranta, yolsuzluğa, fırsatçılığa geçit vermem, kul hakkı yemem, yedirtmem. Benim arkamdaki tek güç sizlersiniz.

Kimse ümidini kaybetmesin, kimse yanlışlara eyvallah etmesin. Yarınlar bizimle güzel, Esenler bizimle yeşil olacak, çocuklar bizimle gülecek. Sanat ve sanatçılar bizimle büyüyecek, gelişecek. Spor ve sporcular bizimle hayat bulacak. Esenler’in refahı için el ele verdik mücadeleye devam ediyoruz” dedi.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli