Kaplan: Bu Çılgınlığa Son Vermek İçin Buradayız

Kaplan: Bu Çılgınlığa Son Vermek İçin Buradayız

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Esenler’de Oruçreis Parkı’nın yıkımına karşı koyan mahalle sakinlerine destek olmak ve mahalle halkını bilgilendirmek için İl başkanı İsa Mesih Şahin

“BU ÇILGINLIĞA SON VERMEK İÇİN BURADAYIZ”
 Esenler Gelecek partisi ilçe başkanı Mustafa Kaplan,” halkımızın kullandığı ve tek nefes alabileceği, ailece oturacağı bir yerin keyfi kararlarla yok olmasına asla müsaade etmeyeceğiz. İmar planları yaparak, oldubittiye getirilerek yapılan betonlaşma doğru bir karar değildir. Umarım Belediye Başkanı ve bu yanlış kararı alanlar bu uygulamadan biran önce vazgeçerler. Bizler böyle bir anlayışa karşı elbette halkımızın yanında olacağız, bu yıkıma karşı mahalle halkımızın yanındayız. Bu çılgınlığa son vermek için buradayız” diyerek açıklamada bulundu.

 
“BİZ HALKIMIZDAN YANİ SİZ DEĞERLİ İNSANIMIZDAN YANA TARAFIZ”
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin: Bugün burada İstanbul’un birçok yerinde rastladığımız bir dönüşüm krizi ile karşı karşıyayız. Bir deprem gerçeğimiz var ancak dönüşüm yapacaksan halkla birlikte, insanlarımızı mağdur etmeden, rantsal değil kentsel bir dönüşüm yapmak yönetenlerin görev ve sorumluluğudur. Biz böyle bir dönüşümü destekliyoruz ve böyle bir çalışmanın yanındayız. Bura gördüğümüz sizlerin rızasını almadan, vatandaşlarla oturup konuşulmadan bir şeyler yapılmak isteniyor. Bakınız ben bu alana gelirken çocukların sokaklarda oynadıklarını gördüm, gördüm ki bu alandan başka yeşil alan yok. Belediye başkanına soruyorum bu çocuklar nerede oynayacak, bu insanlar nereden oksijen alacaklar. Diğer bir sorumda vatandaşın gönlünü almadan “ben bilirim ben yaparım” düşüncesiyle hareket etmenizin gücünü nerden alıyorsunuz?
 
Biz tarafız evet halkımızdan yani siz değerli insanımızdan yana tarafız. Biz adaletten ve haklıdan yana yer alan bir siyasi anlayıştan tarafız. Bizim siyasi anlayışımız bu yöndedir. Biz tüm yapılan dönüşümlerin takipçisi olacağız. Gelin bir iş yapacaksanız vatandaşın gönlünü alarak o işi yapın” dedi.

 

  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli