Kaplan: Ateş ve Özışık'a ' yaptırdıkları etkinlik neden silindi?

    Kaplan: Ateş ve Özışık

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, yaptığı basın açıklamasındaBelediye Başkanı Göksu’ya Süleyman Özışık ve Veyis Ateş hakkında bilinmeyenleri kamuoyuna açıklamasını istedi.

Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla kendisi arasında arabuluculuk yaptığını iddia ettiği Süleyman Özışık ile Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro rüşvet istemekle suçlanan Veyis Ateş'in, birlikte Esenler’de 'Yazarlık Okulu' projesine imza attığı ortaya çıktı. Olayın duyulmasından sonra Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da yazarlık okuluyla ilgili attığı tweetleri silerken, Esenler belediyesi iki gazeteci yazarlık okulunun tanıtımına ait bilgileri internet sitesinden çıkarttı. 
 
Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, “Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun tweetleri silmesine, Belediyenin yazarlık okulunun tanıtımına ait bilgileri internet sitesinden kaldırılmasına ne gibi bir gelişme veya neler neden olduğunu Başkan Göksu kamuoyuna açıklamalıdır” dedi.

 Kaplan:  Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün “Yazarlık Okul”unda başarılı olan 40 öğrenciyi Kudüs ziyareti ile ödüllendirdiği ve bu ödülü kazananların ödülleri şimdi ne olacak” dedi.

 
Kaplan’ın açıklaması şöyle…


 

  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli