Kan Ver Hayat Kurtar

Kan Ver Hayat Kurtar

Kızılay Esenler Şubesi’nin her çarşamba günü iki farklı noktada organize etiği kan bağışı kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor




Kan Ver Hayat Kurtar
 
Kızılay Esenler Şubesi’nin her Çarşamba günü iki farklı noktada organize etiği kan bağışı kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. 
Geçtiğimiz Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlen kan bağışı kampanyasına Esenler halkı yoğun ilgi gösterdi. Gördükleri ilginin her zamanki gibi memnuniyet verici olduğunu belirten Kızılay Esenler Şube Başkanı Lütfü Kahveci,

“Öncelikle organize ettiğimiz kan bağışı kampanyalarına her zaman destek veren Esenler halkına gazeteniz aracılığı ile çok teşekkür ediyorum. Çünkü Esenler’de düzenlediğimiz tüm kan bağışı kampanyalarında hep hedeflerimizin bir adım üstüne çıktık. Bu da Esenler halkının kan bağışına ne kadar önem verdiğini gösteriyor.  

 
Bu bağlamda bildiğiniz gibi her Çarşamba günü Esenler’de kan bağışı kampanyası düzenliyorduk. Ancak olağan genel kurulumuz nedeniyle bu kampanyaya kısa bir süre ara vermiştik. Şimdi kaldığımız yerden tekrar devam ediyoruz ama bu sefer iki farklı noktada değişimli olarak kan bağışı kampanyası yapacağız.

Yani bir Çarşamba Cumhuriyet Meydanı’nda diğer hafta ise Keleş Meydanı’nda kan bağışı kampanyalarımıza devam edeceğiz. Bizim günlük kan bağışı hedefimiz 50, ama Esenler halkının duyarlılığı sayesinde yine 50’nin çok üstüne çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Ben son olarak gazeteniz aracılığı ile bu kan bağışı kampanyalarının düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.






 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli