Tarih: 29.12.2015 13:18

Kalitenin adresi Lütfi Kundura

Facebook Twitter Linked-in

Kalitenin adresi Lütfi Kundura
 
Greyder ve Pier Cardin gibi ünlü markaların satışa sunulduğu Lütfi Kundura Esenler Atışalanı Caddesi No: 208 adresinde hizmete girdi. Kaliteli ve uygun fiyatlarıyla her kesimin alabileceği birbirinden ünlü marka ayakkabılar müşterilerini bekliyor.



İşletmesini Lütfi Pekolgunçelik’in üstlendiği Lütfi Ayakkabı Mağazası sade bir törenle hizmete girerken birbirinden ünlü markaları bir arada bulunduran 2 katlı mağazada yazlık, kışlık ve spor başta olmak üzere tüm ayakkabı çeşitleri mevcut.



Böyle önemli bir müesseseyi Esenler’de hizmete açmanın mutluluğunu yaşayan Lütfi Pekolgunçelik, “Ben yaklaşık 38 yıldır ayakkabıcılık yapıyorum. Bu deneyimimi değişen ve gelişen Esenler’e yakışır bir ayakkabı mağazasıyla taçlandırdığımızı düşünüyorum. Mağazamızda Greyder, Pier Cardin, Puma, Mammamia, Forelli, Nike, Adidas, Jump ve MP gibi önemli markalar yer almaktadır. Fiyatlarımız marka ve modellerine göre değişiyor ama her kesimden vatandaşımız mağazamıza gelerek bütçesine göre gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilir. Ayrıca seri sonu ayakkabılarımızda % 50 indirimle vatandaşlarımızın beğenisine sunulmuştur.” Diye konuştu.
 
 










Orjinal Habere Git
— HABER SONU —