Kalemini ve Kişiliğini Satan Emlakçi- Gazeteci

Kalemini ve Kişiliğini Satan Emlakçi- Gazeteci

Esenlerin yağcı, yalaka, dönek ve emlak hortumculuğunun başarılı gazetecisi yağlayıp sıvazlamaya devam ediyor… Doğru söyleyen, doğruları yazan 7-24 Esenler haberi dokuz köyden kovalım diye düşünen, düş&u

Esenler’de siyasetin tüm kirliliklerini yaşayan ve yaşatanları övmekten yorulmayan, kaleminden döneklik, kaleminden kirliliğe destek akan “lahana” gazetecisi bu sefer meclis haberimiz üzerine, çarpıtarak haber yapmış.

Ne acıdır ki yalakalık, dalkavukluk, riyakârlık bu gazetecinin ruhuna sirayet etmiş. Adamlığını ve kişiliğini neyin karşılığında pazarladığını anlamış değilim. Emlak sektörünün ileri gelenlerinden birisi olan bu gazetenin sahibi samimiyetten yoksun sahte ilişkileri ile gündeme gelmek istiyor. Esenler’de olup bitenleri, yani ucunda biraz risk gördüğü, hissettiği haberleri “es” geçmekte marifetli. Bu aşağılık gazete sahibi riyakârlıkları ile küçüldükçe küçülüyor.

Emlakçi gazeteci giderek öyle bir noktaya geldi, gazeteciliği getirdi ki; gerçekleri yansıtmayan övgülerle, içten gelmeyen saygı ifadeleri ile halkın çıkarlarını düşünmeyenleri gazetesinde haberleştiriyor. Haberleştiriyor hesap sorması gerekenlerin eğilip, bükülerek hesap yerine soru sormasını.

Sor o meclis üyesine sen ne zamandan beri meclis üyesisin. Sen Esenler’de ne kadar bina olduğunu ve ne kadarını kimlere ne amaçla verildiğini 6 yılda öğrenememişsen, sen Esenler’de dönen dolapları, olumlu veya olumsuzlukları bugüne kadar rapor halinde hazırlamamışsan” sen neden tekrar meclis üyesi oldun.

"Ey meclis üyesi Sana, partine ve Esenlere Büyük geçmiş olsun” böyle bir başlık atamıyorsan sen gazeteci değilsin, sen adam değilsin.  Belli bir hedefe ulaşmayı kafana koymuşsun ama yalakalığın sonu hüsrandır, felakettir. senin gibilerin varlığı ile elbette biz yok olmayız, yok sayılmayız... Yaptığın yalakalıklara bizden prim yok!!!  Bir başka ifade ile 7-24 Esenler haber gibi doğru söyleyenler, doğruları yazanlar dokuz köyden kovulurken senin gibi aşağılık, riyakar, yağcı ve yalakalar hep baş köşeyi kapıyorlar. 

Yiğitsen, değilsin; Esenler’de ünlü bir siyasetcinin yaptığı darp, dolandırıcılık iddiasını araştır bu konu hakkında bir kelime yaz ama doğru olanı bile yazacak yüreğin olmadığını bilıyorum ve gör "Hanyayı veya Konya’yı" YAZAMAZSIN... soytarı, yalaka, dönek  sana küfredenleri sıvazlayan haberleri alllayıp pullayarak yazma konusunda üstüne kimseler yok. Sen ahlak yoksunu gazetecisin.


Bilmem anladın mı? İsmini vermemi istiyorsan hay hay, bir cevap yaz emlak soytarısı, satılmış kalemşor.  bende senin ismini büyük puntolarla yazayım.... 

  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli