Kahvecioğlları, engellileri yalnız bırakmadı

Kahvecioğlları, engellileri yalnız bırakmadı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle tüm ilçe belediyeleri engelliler ile ilgili önemli programlar düzenlerken Esenler’de de Kahvecioğlu ailesi engellileri unutmadı. Engellilere yönelik düzenlene

Kızılay dâhil Esenler’deki tüm STK’lara verdikleri desteklerle “Esenler’den kazanıyorum, Esenler’e harcıyorum” sözünü büyük ölçüde yerine getiren Kahvecioğlu ailesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde de engellileri yalnız bırakmadılar.



Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenledikleri kahvaltıya Kahvecioğlu ailesinin yanı sıra Bağcılar Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci, Kızılay Şube Başkanı Lütfü Kahveci, Sosyal Hizmetler Müdürü Özcan Hamza, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayla Kahvecioğlu, ESDEF Başkan Vekili İbrahim Duman, Mahalle Muhtarları Mustafa Güven, Recep Yavaş, Recep Gülyüz, Mehmet Doğan, Bilal Koca, Gülbek Taştan, Rüstem Beyaz, Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Atay Ertem, Murat Gözüdok, Engeli Dernek Başkanları ve STK Temsilcilerinin yanı sıra engelliler ile birlikte aileleri katıldı.

Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından Kahvecioğlu ailesi adına Süleyman Kahveci, Bağcılar Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci, ESDEF Başkan Vekili İbrahim Duman ve bazı dernek başkanları günün anlam ve önemine ilişkin birer selamlama konuşması yaptılar.



“Minnettarız”

Kahvaltı esnasında görüştüğümüz Engelli Dernek Başkanları ve engelli aileleri her zaman kendilerine destek veren Kahvecioğlu ailesine teşekkür ederek, “Sağ olsunlar hem Süleyman Bey ve eşi olsun, Hem Lütfü Bey ve eşi olsun bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Tüm etkinliklerimize hem maddi hem de manevi olarak destek veriyorlar. Aynı şekilde Bölükbaşı ailesi de bizlere büyük destek veriyorlar. Minnettar olduğumuz bu aileler gibi Esenler’li tüm iş adamlarımızın da aynı şekilde bizlere maddi olmasa da manevi destek vermesini bekliyoruz.  Allah onlardan binlerce kez razı olsun.” Dediler.  







  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı