Kahveci Tekrar Esenler Rizeliler Derneği Başkanı

Kahveci Tekrar Esenler Rizeliler Derneği Başkanı

Esenler Rizeliler Derneğinin olağan Kongre’sinde Divan Başkanlığına Kızılay eski Başkanı Lütfü Kahveci tüm üyelerin oyu ile seçildi. Esenler Rizeliler Derneği 3. Olağan Genel Kurulu tam bir şölen havasın

Kahveci Tekrar Esenler Rizeliler Derneği Başkanı
Esenler Rizeliler Derneğinin olağan Kongre’sinde Divan Başkanlığına Kızılay eski Başkanı Lütfü Kahveci tüm üyelerin oyu ile seçildi. Esenler Rizeliler Derneği 3. Olağan Genel Kurulu tam bir şölen havasında gerçekleşti.
 
Esenler Rizeliler Derneğinin yapılan 3. Olağan Genel Kurulunun Divan Başkanlığını Kızılay eski Başkanı Lütfü Kahveci yaptı. Esenler Rizeliler Derneği Kongre Divan seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra yönetim ve denetim kurulu ibra edildi. Daha sonra tek liste olarak girilen seçim sonucunda Süleyman Kahveci yeniden başkanlığa seçildi.

Esenler Rizeliler Dernek merkezinde yapılan 3. Olağan Genel Kurulu’na AK Parti Esenler Belediye Başkan aday adayı Mehmet Sirkeci ve Esenler Bağımsız Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen ESDEF ve Çankırılılar eski başkanı Mustafa Kaplan da katıldı. Rizelilerin 3. Olağan Genel Kuruluna katılım yüksek oldu. Samimi bir ortamda geçen kongrede tek liste olarak seçime giren Başkan Süleyman Kahveci ve yenilenen Yönetim Kurulu listesi Genel Kurul’a katılan delegelerin tamamının oyunu alarak 2. defa başkanlığa seçildi.
 
Seçim sonrası delegelere bir konuşma yapan Başkan Süleyman Kahveci, “Bana ve arkadaşlarıma vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederek, ekonomisi müsait olan hemşerilerinden maddi ve manevi destek vermelerini istedi.”

İŞTE YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ LİSTESİ


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı