Kahveci: İstifalar Herkesi Rahatlattı

Kahveci: İstifalar Herkesi Rahatlattı

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Başkanı Süleyman Kahveci, yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ile ilgili kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı “Hemen istifa etmeliler” şeklindeki açıklamasının ardı

 
Kahveci: İstifalar Herkesi Rahatlattı

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Başkanı Süleyman Kahveci, yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ile ilgili kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı “Hemen istifa etmeliler” şeklindeki açıklamasının ardından Bakanların birer birer istifa etmesi nedeniyle ”Ben söylemiştim, memnun oldum” dedi.

Adını hiçbir zaman anmadığı ve anmak dahi istemediği bazı yandaşlar yine her zamanki gibi hakkında karalamaya dönük gayretler içerisinde olduğunu belirten Kahveci, “İnsan dediğin her şart altında dik durması gerekir. Bakanların istifalarının geç kalmış ama yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum Yandaş ve yandaşlığı hemen her Esenlerli tarafından bilinen bir takım kişileri dikkate bile almıyorum. Ama onların iktidarın nimetlerinden yararlandığını da bilmeyen yok. Benimle uğraşmayı bıraksınlar dünyanın gözü önünde cereyan eden olayları şeffaf bir şekilde kamuoyuna yansıtsınlar, yansıtamazlar kulaklarını birileri çeker. Ancak Güneş balçıkla sıvanmaz, görünen köy kılavuz istemez.

Tabi çamur atmakla hiçbir şeyin üzeri kapatılamaz. O insanların çamuruyla da Kahvecinin paçası kir tutmadığını anlamalıdırlar. Hani bir söz vardır ya kervan yürür diye. Evet, bugün kervan doğru yolda yürüyor. Bu istifaların Esenlere yansıması elbette olacak, bekleyip göreceğiz”  Şu an için biraz buruk da olsa vatandaş olarak memnunum, bakanların istifa etmeleri hükümet adına ve devletin bekası için çok yerinde bir karardır. Demokratik temayüller böyle gerektirir. Aksi halde muhalefet ve kamuoyu devamlı baskı oluşturur, hatta yabancı basın da ülkenin ekonomik ve sosyal alanda zor durumda kalmasına sebebiyet verir. Bana cevap verenlerin bunları da değerlendirmelerini öneriyorum. Çamur atmayla bir şey elde edilmez. Suçsuzlarsa göreve dönsünler, kimsenin bir itirazı olmaz.
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı