Kaftancıoğlu'ndan Esenler'e Ziyaret

Kaftancıoğlu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Yönetim Kurulu toplantılarını her hafta İstanbul’un farklı bir ilçesinde gerçekleştirme kararı almıştı. Bugün Kaftancıoğlu ve ekibi çalışmalarını yapm

Kaftancıoğlu’ndan Esenler’e Ziyaret
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Yönetim Kurulu toplantılarını her hafta İstanbul’un farklı bir ilçesinde gerçekleştirme kararı almıştı. Bugün Kaftancıoğlu ve ekibi çalışmalarını yapmak üzere Esenler’e geldi.
 
Kaftancıoğlu, CHP Esenler İlçe merkezinde önemli açıklamada bulundu. Kaftancıoğlu,”ben seçildiğimde söylemiştim, bundan sonra 39 ilçemizin ne yaptığı, ne yapacağı önemlidir. Yani ben liyakate göre değerlendirme yapacağım. Çok çalışacağız, önümüzdeki süreçde çok işimiz var.İstanbul’u saraydan alıp halka vereceğiz, sadece İstanbul’u değil cumhuriyeti kurtaracağız.Bizler örgüt olmayı başaracağız, geçmişte var olan kırgınlıkları bir kenara bırakacağız,tüm enerjimizi alanlara yansıtarak,AKP iktidarına son vereceğiz” dedi.
 
“Konuşma hakkımı elimden almak hangi demokrasiyle bağdaşıyor”
Daha sonra partililerine söz vererek karşılıklı konuşmalarla sorunları dile getirdiler.Ancak CHP Belediye Meclis Üyesi ve grup Başkanı İnş Müh.Mustafa USTA  yerelde  belediye çalışmaları hakkında bilgi vermek için söz istedi.İlçe Bşk.İl başkanının yanında olmasına rağmen,Partinin hiyararşik kurallarını hiçe sayarak,”Ben İl Başkanından da daha yetkiliyim “ edasıyla Belediye Meclis Üyesine “sana söz vermiyorum” diyerek,bütün kuralları yok saydı.Meclis üyesi”Benden neden korkuyorsunuz,siz tanrımısınız?Benim konuşma hakkımı elimden almak hangi demokrasiyle bağdaşıyor” diyerek kısa bir gerginliğe neden oldular.


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli