Kaftancıoğlu : Partililere Talimat Yağdırdı

Kaftancıoğlu : Partililere Talimat Yağdırdı

CHP İstanbul il başkanı canan Kaftancıoğlu Esenlerde devrimci duruşunu göstererek masaya yumruğunu vurdu. Kaftancı oğlu “bana kimse bahane aramasın ben üç gündür uykusuz çalışıyorum CHP’liyim diye

Kaftancıoğlu : Partililere Talimat Yağdırdı

CHP İstanbul il başkanı canan Kaftancıoğlu Esenlerde devrimci duruşunu göstererek masaya yumruğunu vurdu. Kaftancı oğlu “bana kimse bahane aramasın ben üç gündür uykusuz çalışıyorum CHP’liyim diyen herkes bahane üretmeden çalışacak.

İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu il yöneticileri ve beraberindeki bölge milletvekili adayları ile Esenler çıkarma yaptılar. Esenler Cumhuriyet Meydanı, Davutpaşa caddesindeki esnafını atışalanına kadar ziyaret ettiler.

Canan Kaftancıoğlu son olarak çay molası verdiği bir kıraathanede partililerine talimat yağdırdı. Kaftancıoğlu  “ Ben üç gündür uyku uyumadan gecemi gündüzüme katarak çalışıyorum. Seçimler bitene kadarda bu tempoyla çalışmama devam edeceğim. Bütün partililerimizden de aynı özverili çalışma yapmalarını bekliyorum. Hafta sonu İstanbul da gerçekleştireceğimiz mitingimize tüm ilçelerde yoğun katılım sağlanmasını istiyorum.

Sandık görevlilerinden ve okul sorumlularından tek bir eksik veya bir bahaneyi asla kabul etmiyorum. Kimse bana bahane üretmesin böyle bir hakkınız yok. Çıktığımız bu yolda başaracaksak ki başaracağız herkesin görevini eksiksiz yapmasını bekliyorum diye konuştu.

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli