Kaftancıoğlu, parti emekçilerini kobay, örgütünü enayi görüyor

Kaftancıoğlu, parti emekçilerini kobay, örgütünü enayi görüyor

CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu, il başkanlığını kazandığı kongrede, “Alın terini, mücadeleyi, liyakatı öne çıkaracağım” demişti. Parti emekçileri, Kaftancıoğlu’nun o gün s&oum

CHP İstanbul Örgütü il başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun adaletsizlik yaptığını, emek verenlerin değil arkasında gücü olanların liyakatlı olup olmadığına bakılmadan korunup kollandığını söyleyerek, yapılan ahbap çavuş ilişkisine tepki koyarak, CHP akraba, eş tost partisi yapılmasına isyan ettiler.

ÖRGÜT BÖYLE DİYOR – ÖRGÜTÜN SESİNİ İSE KİMSE DUYMUYOR
Örgüt emekçileri: Bizler aşımızdan kestik, işimizden, eşimizden zaman ayırdık, her türlü zorluklara göğüs gerdik, emek verdik. Bugün bizlerin emekleri üzerine birileri, emek vermeyen birileri kazanımlar elde ediyorlar. Bu yapılan yanlışlıkları ne biz nede CHP tapanı hak etmediği kadar büyük bir haksızlıkla karşı karşıyayız.

Sayın Kaftancıoğlu İstanbul örgütünün başıdır, başkanıdır. Kendilerini büyük heyecanla ve umutla seçenleri yanılttı, örgüt emekçilerinin beklentileri liyakatı benimseyerek ve adaletli olmasıydı. Ama sayın başkan adaleti değil adaletsizliği, liyakatı değil, akraba ilişkisini, emeği değil, ilçe başkanlarının en yakınlarını, eşini, çocuklarını, yandaşlarını dikkate alarak değerlendirmesini üzülerek görmekteyiz.  Bu görüntü AKP görüntüsüdür, hani damat bakan olmuş, hani yandaşlara kıyak yapılmış diye eleştiriler yapıyorduk ya, bundan sonra birileri “sizinkiler eşlerini, çocuklarını, en yakınlarını koruyup kolladı” derse yanlış mı olur.

 Kaftancıoğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu, partinin yükünü yıllarca omuzlayanları yok sayarak, onların görüşlerini almadan miras dağıtır gibi ne olduğu, ne yapacağı belli olmayan birilerini önemli görevlere getirmesi AKP’leşme değil de nedir? Sizler yıllarını halkın çıkarları uğruna mücadele eden, hiçbir karşılık beklemeden çalışan ilçe başkanlığı görevlerinde bulunan, partinin değişik organlarında görevler yapan, geçmişinde şaibe bulunmayan partinin emek verenlerini, liyakatsız, cahil bir topluluk olarak görmenizi kınıyoruz. Parti tabanı ve o beğenmedikleriniz unutmayın ki sizleri o koltuklara oturttu, o koltuklardan sizleri alaşağı yapmasını da bilir. Unutmayın o beğenmediğiniz kadrolar kolay kurulmadı, o kadrolar büyük emeklerle büyük zorlukları aştılar, bu yaptığınız yanlışlıkları da aşarlar.

CHP EMEKÇİLERİNİN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI
...........Yukarda neler oluyor. Hani kul hakkı, hani emek en yüce değerdi. CHP tabanı bunu hak etmiyor. Anlaşılıyor ki chp kadrolarına ve tabanına  liyakattan uzak cahil bir topluluk olarak bakıyor. Chp iktidara taşıyacak ve mevcut durumunu koruyacak olanda yine bu güne kadar emek vermiş siyasal kadrolardır. ????
 
  • CHP bu anlayışla giderse midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacak. Emek veren, yüreğini ortaya koyan ilçe başkanı olmuş, ilçe belediye başkan adayı olmuş, partinin her kademesinde görev yapmış değerlere sormadan işçi alımı yapanların kimleri işe aldığını göremeyenler… CHP tabanını değil akraba tabanını iş aş sahibi yapanlar haksızlık yapıyorlar. Bu haksızlıklar karşısında susanlara ne dendiğini biliyorsunuz.  Canan hanım sana yapılan hakaretleri yapan birinin eşine verdiğin değer küfrün karşılığı mı*
Şayet İbb de mevcut bürokratlar ve döküntü bürokratlar ile çalışılacak ise bir başkanı değiştirmenin de bir faydası yok demektir. ????
  • 30 yıllık Devlet tecrübesi olmasına rağmen dileğimizi anlatacak Yönetici bulamıyoruz. Bulduklarını ise siz aday olmuşsunuz onun için çok siyasisiniz demekteler. Desenize boşuna çuvalların üstünde yatmışız biz CHP'liler.
CHP nin tabanı ve devrimci yürekleri, biz bunları hakketmiyoruz. İlçe başkanımızın muhterem eşini kutluyoruz. Yaşasın parti içi monarşik demokrasimiz.. ????Yaşasın nepotizm.