Kaftancıoğlu Taciz Severleri Koruyor - Onlarla Buluştu

Kaftancıoğlu Taciz Severleri Koruyor - Onlarla Buluştu

Eski ilçe başkan yardımcısı ve 2016 yerel seçimlerde partim tarafından yetki belgesi ile görevlendirilen birisi olarak “ O günlerde bana çok güvenen ve inanan partinin yetkilileri, bugünde söyledikl

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde kendilerini 2 gün önceden uyardığım halde bana dönmemesi üzerine taciz haberini yapmıştım.  Haberin kamuoyunca duyulmasından, Kaftancıoğlu, CHP Esenler ilçe başkanlığına talimatla, CHP Esenler eski ilçe başkanları ile basın açıklaması yolu ile “yalan söylediğimi, kişilik bozukluğum olduğunu” basın açıklamasıyla, tacizin böylece üstünün kapanacağının bilgisine ulaştım.


CHP’nin kayıtlı üyesi ve yerel gazeteci olarak uyarılarımda, söylediklerimde, eleştirilerimde keşke biz haklı olmasaydık ama hep biz haklı çıktık, bugünde söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım.

KAFTANCIOĞLU TACİZİ VE KÜFRÜ PEŞİNEN KABULLENDİ
Ulusal ve yerel basının yoğun tepkisine karşılık bugüne kadar hiçbir girişimi yapmayan Kaftancıoğlu, bugün tacizin merkezinde olan Esenler İlçe başkanı Ütebay ile “BÜYÜK BULUŞMASINDA” gazetecilere “ipe sapa uymayan”  3-4 kelime ile açıklama yaptı. Kaftancıoğluna tekrar sesleniyorum, bu olayın üstünü kapatamayacaksınız, size bile her türlü küfrü yapan ilçe başkanını nereye kadar koruyacaksınız? O mağduriyetleri yaşayanlarla beraber iki elimizde yakanızdadır. Sizler 10 gün içinde gereğini yapmazsanız kuşkunuz olmasın biz gereğini yapacağız.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli