Kaçan; "AKP İçten İçe Çürümeye Başladı"

Kaçan;

Esenler siyasilerinden çağın yolsuzluğuna tepkiler sürüyor. Esenler’deki Siyasi Parti İlçe Başkanları Yolsuzluk operasyonunun Hükümet'i sarstığını belirterek, bunun iktidar partisinin belediye başkan aday

Kaçan; "AKP İçten İçe Çürümeye Başladı" 
 
Esenler Siyasilerinden; Çağın yolsuzluğuna tepkiler sürüyor. Esenler’deki Siyasi Parti İlçe Başkanları Yolsuzluk operasyonunun Hükümet'i sarstığını belirterek, bunun iktidar partisinin belediye başkan adaylarının seçim kampanyasına da yansıyacağını ifade ettiler…
 
Demokrat Parti Esenler İlçe Başkanı Paşa Kaçan, “Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluğunun acı faturası geleceğimiz olan gençlere kesilmiştir, şayet iddialar doğru ise tüyü bitmemiş yetimin hakkı çalınmıştır” dedi.
 
Kaçan; ” O bahsi geçen ayakkabı kutularındaki paralar tüyü bitmemiş yetimin hakkıdır. Biz ne söylersek söyleyelim bunlar bildiklerini bu kez yapamayacaklar. Ben yüce Türk adaletine güveniyorum, ayni zamanda halkımızın sandık da bunun hesabını soracağından eminim. Sanki savaştayız birileri çıkıyorlar, diyorlar Esenler bizim kalemiz. Bakınız kimse AKP’nin veya belediye başkanının tahakkümü altında değildir. AKP içten içe çürümeye başladı en başta ortakları olan cemaat kendilerine kuvvetli bir tokat vurdu. Bizler bu tokadı bekliyorduk, aslında geç gelen bir tokattı.  Ağaç içten içe çürümeye başladı yakında yıkılacağını göreceksiniz.
 
Sıra vatandaşımızda, herkes ülkenin ve çocuklarının geleceğini düşünerek sandıklara gitmeli, bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu kabullenerek gereğini yapmalıdır. Bu iktidar döneminde ülkemiz haksızlıkların ve haksızların cenneti oldu. Tüm kurumlarla kavga yapan bu iktidarın kendi halkını ezerek köleleştirdiğini içimiz acıyarak izlemekteyiz. Yargı ve emniyet mensupları baskı altına alınarak görevlerini yapamaz durumdalar. Cumhuriyet değerlerimizle oynanarak gündem yaratmaya çalışıyorlar. Ben bu seçimlerde Esenlerde önemli bir değişiklik olacağına inanıyorum, yeter ki halkımız sandıklara gitsin ve sandıklara sahip çıksın”.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı