KILIÇ; DERNEKÇİLİK BU DEĞİL!!!

KILIÇ; DERNEKÇİLİK BU DEĞİL!!!

Esenler Çıldır Kültür Derneği 12 Haziran milletvekili seçimlerinden sonra olağan toplantısını yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

Esenler Çıldır Kültür Derneği 12 Haziran milletvekili seçimlerinden sonra olağan toplantısını yaptı.

Dernek merkezinde yapılan toplantıyı dernek başkanı aynı zamanda Çıldır Dernekler birliği genel başkanı Yüksel Kılıç yönetti.  Toplantıda milletvekili seçimleri ve alınan sonuçlar değerlendirildi.

Kılıç, "seçimler tamamlandı sonuçlar alındı. Kimileri üzülürken kimileride sevindi. Biz ise işimize bakmalıyız isteklerimiz de ülkemizin birlik beraberliği ve insanlarımızın aşı, ekmeği ve huzurlu yaşamasıdır. Bu meyanda yeni kurulacak hükümetin icraatlarını bekleyeceğiz. Değerlendirmelerimizi de zamanı geldikçe yapacağız.

Biz sivil toplum örgütleriyiz. Ülkemizde yapılan iyi işleri ebetteki öveceğiz. Ama yanlışlara da göz yumacağımızı kimse zannetmesin.

Yapılacak yanlış uygulamalarda yasal yollarla en şiddetli cevabı vereceğiz. Her platformda ise tepkimizi koyacağız. Bizler kendi adımıza kararlar vermeden, değerlendirmeler yapamayız. Sorumluluğumuz, bizleri görevlendiren üyelerimize ve çok değerli hemşerilerimizedir. Bir şeyler yapacaksak bu bilinçle yapmalıyız.

Görülmektedir ki kurulan birçok dernek var. Tabelaları da var. Neden varlar, kim için varlar bes belli. Bunlar üyelerinin, köylerinin, en azından yaşadıkları ilçenin sorunlarını hiç mi hiç görmüyorlar, görür gibi de yapmıyorlar. Kimsenin de geleceği onları ilgilendirmiyor. Bunların işi gücü medyada gözükmek, Belediye Başkanına yaklaşmak, Milletvekilleriyle resim çektirmekten öteye gitmiyor. Bu davranışların anlamını da kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Dernekçilik bu olamaz herkes görevini bilecek. Dernekçilik aynı zamanda ülke sorunlarını görmek, ülke meselelerini takip etmektir. Üyelerinin ve  hemşerilerinin sorunlarına çareler bulmaktır"  dedi.



  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.6 ° / 11.2 ° Güneşli