KILIÇ: 1 MAYIS- ÜÇ FİDAN - EMEKLİLERİN BİRLİKTELİĞİ

KILIÇ: 1 MAYIS- ÜÇ FİDAN - EMEKLİLERİN BİRLİKTELİĞİ

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu bağlı DİSK Emekliler Sendikası (Disk Emekli-Sen) Esenler Şubesi’nin genel kurulu 8 Mayısta gerçekleşecek. CHP önceki dönemem belediye meclis üyesi, aynı zamanda ön

“DİSK EMEKLİ-SEN KONGRESİ EMEKLİLERİN AYAĞA KALKIŞI OLACAK”
Ardahan Dernekler federasyon başkan adayı Yüksel Kılıç: Esenler Kadir Topbaş kültür merkezinde 8 Mayısta yapılacak olan (Disk Emekli-Sen) Esenler Şubesi’nin genel kurulu emeklilerin birlik ve beraberliğinin kurulu olacak. (Disk Emekli-Sen) Esenler Şubesi’nin genel kurulu… Ezilen, yok sayılan, hakları 3- 5 yandaşa peşkeş çekilen, yıllarca verdikleri emeklerinin karşılığında yokluğa, yoksulluğa mahkûm edilen, sosyal hayattan koparılan emeklilerin ayağa kalkacağı, haklarının söke söke alınacağı başlangıcın tarihinin imzasının atıldığı gün olacak.


“YAŞASIN TAM BAĞIMSIZLIK” DİYEN 3 FİDANIN YOLU YOLUMUZDUR
Kılıç: Mayıs ayları, bir bölümüyle sevinçlerimizin ve hak arayışlarımız ayı olarak tarihimizde var. 1 Mayıs işçilerin birleşerek haklarını aradıkları Emek ve Dayanışma Günü alanlarda olduğu gündür. Bizlerde 1 Mayıs alanında DİSK Emekli sen bayrakları ile Emek ve Dayanışma için omuz omuza olduk.

5 Mayıs unutmadık, unutmayacağız ve haykıracağız… Kahrolsun faşizm, kahrolsun üç fidanımıza kıyan eli kanlı katiller. “Yaşasın tam bağımsızlık” diyen gençlerimizin yolu yolumuzdur. 8 Mayıs ise (Disk Emekli-Sen) Esenler Şubesi’nin genel kurulu, yaşasın emekçilerin dayanışması, yaşasın birlik ve beraberliğimiz. Yaşasın 8 Mayısta emekliler olarak, insanca yaşamak için mücadelemiz... (Disk Emekli-Sen) Esenler Şubesi’nde örgütlü bir şekilde karar aldığımız gün bugün olacak…”dedi.




  • Salı 40.4 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli