KAS-Der Şube Başkanı Güler: AKP'ye kırgınız

KAS-Der Şube Başkanı Güler: AKP

KAS-DER Esenler Şubesi’nin AKP’li Milletvekili adaylarına yönelik düzenlediği toplantıda soğuk rüzgarlar esti. KAS-DER Şube Başkanı Dursun Güler, AKP Eski İlçe Başkanı Umut Özkan’ın aday gö

Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa AKP Milletvekili Adayları Hayati Yazıcı, Fatma Benli, Ahmet Hamdi Çamlı, Emre Ete, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, AKP İlçe Başkanı Gökhan Taran, KAS-DER Esenler Şube Başkanı Dursun Güler, AKP Eski İlçe Başkanı Umut Özkan ve çok sayıda dernek başkanı katıldı.
Güler: Kırgınlığımız var
 
Milletvekili adayları ve protokol konuşmalarının ardından program soru-cevap şeklinde devam etti. KAS-DER Esenler Şube Başkanı Dursun Güler, “7 Haziran seçimlerinde Esenler’in oyunu %38’ten, %65’e kadar çıkaran Umut Özkan Bey’e milletvekili adaylığı verilmedi. 1 Kasım’da yine aynı şekilde. Bu bizim bir kırgınlığımızdır” dedi. Güler, Tosya yolunun ise düzeltilmesi için çok söz aldıklarını fakat hiçbir şey yapılmadığını belirtti. Güler, Esenler’deki Kastamonulu seçmenin çoğunun AK Parti’ye oy verdiğini ve kırgınlıkları olmasına rağmen yine AK Parti’ye destek vereceklerini belirtti. 
 
Kaynak: Esenlerdesonhaber Gazetesi