"KARANLIKTA BOĞULMAK İSTEMİYORSAN CUMHURİYET'İNE SAHİP ÇIK!"

Esenler Belediyesinin Mayıs ayında yasaklar nedeniyle ertelenen meclis toplantısının 1.birleşimi (17-5 2021) pazartesi günü gerçekleşti. İYİ Parti meclis üyesi Mikail Karapınar gündem dışı yaptığı konuşmasında

İYİ Parti meclis üyesi Mikail Karapınar’ın Esenler belediye meclisinde okuduğu metin şöyle...

Mikail Karapınar:  2 gün sonra, 19 Mayıs'ı kutlayacağız, pandemi gölgesinde de olsa yine büyük bir coşkuyla kutlayacağız.
 
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli Mücadele’yi başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun’a çıktı. Doğum günüm dediği bu önemli tarihi de Türk gençliğine armağan etti.
 
"Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." sözleri onun Türk gençliğine olan sonsuz güvenini anlatır.
 
“Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!” Ve Türk Genci unutma; Pusulan Atatürk, rehberin de akıl ve bilim oldukça güneş yoluna hep ışık olacaktır. Karanlıkta boğulmak istemiyorsan Cumhuriyet’ine sahip çık!

 
Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak, Milli Mücadelemizin başlangıcının 102. Yılı,
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, ülkemiz için daima barış ve huzur diliyorum
.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı