KARA: DOĞACAK GÜNEŞ HERKESİN ÜSTÜNE DOĞACAK

KARA: DOĞACAK GÜNEŞ HERKESİN ÜSTÜNE DOĞACAK

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet meydanında üyelik standı açıldı. İYİ Parti İlçe Başkanı Ömer Kara, çocuklara balon dağıttı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve yönetimi hem vatandaşların nabzını tutmak hem de yerelde ve genelde yapılanları anlatmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin en yoğun olduğu alanda stand kuran İYİ Parti ilçe yönetimi vatandaşların problemlerini bire bir dinleme ve ilgili mercilere aktarma imkanına erişirken, diğer yandan da yeni üye kayıt çalışmalarında da bulundu.
 
İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, “Esnafımızın derdini dinledik, onlar konuştu biz not aldık ve her zaman yanlarında olduğumuzu bildirdik. Vatandaşımızın her zaman yanında olacağız.
 
“GÖNLÜMÜZDEN AKŞENER'İN CUMHURBAŞKANI OLMASI GEÇİYOR”
Her siyasi partilinin gönlündeki Cumhurbaşkanı adayı elbette genel başkanlarının olması kadar ve istemesi kadar doğal bir şey olabilir mi?  Bu doğal bir şey, böyle bir isteğin olması bana göre normaldir. Bizim gönlümüzden de Meral Akşener'in cumhurbaşkanı olması geçiyor. Kararı ise genel merkezimiz verecek, genel merkezimizin kararına her İyi Partilinin saygılı olacağını şimdiden söylüyorum. Bizlerin hedefi bu zalim iktidardan kurtulmak, bu ucube sisteme ve saray hanedanlığına son vermektir. Bizler bu anlayışla alanlardayız, adayımız kim olursa olsun fark etmez, Aslanlar gibi çalışacağız.
 
“GÜNEŞİN DOĞUŞU YAKIN, DOĞACAK GÜNEŞ HERKESİN ÜSTÜNE DOĞACAK”
İYİ Parti'nin Türkiye'nin geleceğine ve iradesine el koyma kararlılığıyla ortaya çıkmış, cesurlar hareketidir. Bu oluşum tesadüfen bir araya gelen insanların oluşturduğu bir topluluk değildir, yüreğini ortaya koyan millet sevdalılarının birleştiği yerdir.

İYİ Parti'nin ortaya çıkmasıyla bütün dengeleri bozmuştur, bütün hesaplar alt üst olmuştur, haksızlık yapanların ve halka zülüm edenlerin uykuları kaçmıştır. Yani iktidar ve taşeronları için böyle gelmiş böyle gider anlayışının bitti dönem başlamıştır. Güneşin doğuşu yakın, doğacak güneş herkesin üstüne doğacak” dedi.

 



 
 
 
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli