KARA BİZİ BİLEN BİLİR, BİLMEYENDE KENDİ GİBİ BİLİR'

KARA BİZİ BİLEN BİLİR, BİLMEYENDE KENDİ GİBİ BİLİR

Esenler İYİ Parti ilçe başkanı Şeh Ömer Kara: AKP zihniyeti bu şehrin her yatırımında, reklam tanıtım işlerinden tutunda altyapı çalışmalarına kadar, Halk ekmek büfeleri dahil, sokakları süpürmek iç

Ömer Kara, “İş için AKP teşkilatlarından beklentisi olanlara, AKP üyeliğinin olup olmadığını sormaktan çekinmiyorlar. Yerel yönetimlerin yaptığı her yatırımı bir rant olarak görür hale gelmiş durumdalar.

Hal böyle olunca İBB’nin yapacağı her yeni yatırımı, bir rant oluşacağından veya milletin hoşuna gidip destekleyeceğinden çekinerek engellemeye çalışıyorlar.

Bunun bir örneğini de, İstanbul halkının ucuz ve kaliteli ekmeğe ulaşımını sağlayacak yeni Halk Ekmek büfelerinin açılmasını engellemek için yaptıkları çalışmayla bir kere daha gördük.  Aslında bu durum AKP’nin Halktan ne kadar koptuğunun da bir resmidir.

Hükümetin beceriksiz ve yanlış politikaları nedeniyle vatandaşımıza yaşattığı ekonomik sıkıntılar ciddi seviyelere ulaşmıştır. Ülkemizde yaşanan faiz ve enflasyon sarmalı her geçen gün zincirleme bir şekilde artarak devam etmektedir.

Harcamalarında tasarruf etmek isteyen vatandaşımız, ucuz ve kaliteli Halk Ekmeğe yönelmiş durumdadır.  Önceki dönemlere göre talebin ciddi artış gösterdiği görülmekte ve önümüzdeki süreçte daha da artacağı öngörülmektedir. Bu nedenle, mevcut Halk ekmek büfeleri önündeki artan kuyruklar önümüzdeki süreçte daha da çok görülebilecektir. Mevcut Halk ekmek büfeleri halkımızın artan taleplerine yetişmekte zorlanacağı ve ekmek kuyruklarının artarak devam edeceği öngörülmektedir.
Bu durum ortadayken;

Biz basit bir Muhalefet yapacak olsak “Görüyormusunuz milletimizi düşürdüğünüz durumu?  1 TL lik ekmeği alabilmek için insanları kuyruğa mahkum ettiniz” demek bizim için en basit muhalefet olabilecekken, biz bunu söylemeyip aslında hükümetinde desteklemesi gereken bir çalışmayı, Halk ekmek kuyruklarını azaltmaya yönelik bir çalışma yapıyoruz.
Halkımızın lehine olan bu çalışmayı engellemek, Milletimizin gerçeklerinden kopan AKP ye yakışırdı ve onlarda kendilerine yakışanı yaptılar. Biz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz bizi engelleyenleri de milletimize şikayet etmeye devam edeceğiz.,
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir”.

 
 
 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli