KARA: AKP'YE VE SARAYA İSYAN ETTİ

KARA: AKP

Esenler İyi Parti İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara, pazardaki sebze ve meyve fiyatlarında suni bir düşüş gözlemledim ama bu düşüş insanları kandırmaktan başka bir şey değildir. Artan ve ucan fiyatlar karşıs?

“AKP’YE OY VERDİM YOKSULLAŞTIM”
Esenler İyi Parti İlçe Başkanı Ömer Kara," Bugün Esenler’deki semt Pazar yerinde insanlarımızın hatırını sorduğuma, soracağıma bin pişman oldum. Halkın alım gücü yok, insanlar bunalımda ne yapacaklarını bilmiyorlar. Pazar yerinde karşılaştığım bir teyzemiz önceki seçimlerde AKP'ye oy verdiğini söyledi ''Bundan önce yapılan seçimlerde AKP'ye oy verdim. Bundan sonra tövbe vermem. AKP’ye oy verdim karşılığı, yoksullaşmam oldu. Karşılığı elimde boş olan ve alışveriş filesi oldu, tezgâhı, meyveleri ve etiketleri seyretmem oldu. Bizi merde değil namerde muhtaç ettiler” şeklinde konuşarak isyan etti.
 
“AKP İNSANLARIMIZI KANDIRMAYA DEVAM EDİYOR”
Vatandaş zor durumda, Kimse insanlarımızı kandırmasın, kimse bize “KDV indirimi yaptık fiyatlar düştü” demesin. AKP iktidarı ve hükümet yetkilileri aklımızla alay ediyor. Art arda yaptıkları zamlarla birlikte tavan yapan enflasyonla, halkı geçim derdine düşürdü. Halk geçinemiyor. Ülke yangın yerine döndü. Yönetenler bizler gibi halkın arasına girsinler ve vicdanları varsa o vicdanlarının sızlayacağına inanıyorum ama halkın arasına girecek ne yüzleri var nede cesaretleri var.  Hani AKP’li bir vekilleri “Tebdil-i kıyafet ekiplerimiz vatandaşlarımız arasında dolaşıyor” vatandaşlarımız ve biz böyle bir kıyafet giyeni ve halkın arasında dolaşan kimseye rastlamadık.

“AKP HALKI DEĞİL KENDİ YANDAŞLARINI KORUR VE DÜŞÜNÜR”
  • Bizler alnımız ak dimdik dolaşıyoruz ve halkımızla iç içeyiz. AKP’lilere çağrım yüreğiniz varsa gelin bizler gibi halka partinizin adını söyleyin ve halka bir dokunun da karşılığında ne ile karışılacağınızı hep beraber görelim.  Yönetici olmak halktan kaçmak değildir, halkın sorunlarını dinlemek ve çözümler üretmektir. Ama bunlar sarayın çocukları oldukları için halkı değil kendi yandaşlarını düşünürler, kendi akrabalarının menfaatlerini her şeyden üstün tutarlar. Bunların halk umurlarında değildir.
 
Halkı kandıran bir iktidarla karşı karşıyayız. %127 zam yapıyorlar hemen arkasından iyileştirme savsatasıyla %25 fiyat indirimi yaptık söylemi aklımızla dalga geçmektir. Vatandaşımız yarınından tamamen umudunu kestiğini gördüm. Alışveriş için pazara gelen vatandaş eli boş dönüyor. Alışveriş yapanlar ise eskiden olduğu gibi filesini doldurmuyor, kilo ile değil tane ile meyve alıyor. Bu manzara ülkeme hiç ama hiç yakışmıyor. Bir kilo domates alamayan insan manzaraları bizim yüreğimizi sızlattı” dedi.

 
 
 
 
 
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli