KAPLAN: İKTİDARI DEMOKRATİK YOLLARLA GÖNDERECEĞİZ!

KAPLAN: İKTİDARI DEMOKRATİK YOLLARLA GÖNDERECEĞİZ!

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kaplan Pazar günü Cumhuriyet Meydanında Esenler emniyet mensuplarının Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun yıl dö

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, seçim çalışmalarına hız verdi. Kaplan bugün Cumhuriyet Meydanı'nda Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun yıl dönümünü nedeniyle görevli polislerin yanına giderek Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş yılını ve polis haftasını kutladı. Daha sonra sırasıyla meydanda stant açan partilerden önce Saadet partisi standını ziyaret etti. Sonra İYİ Parti ve son olarak AK Parti stantlarını ziyaret ederek başarı diledi.

“İKTİDARI DEMOKRATİK YOLLARLA GÖNDERECEĞİZ!”
Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, ziyaretinin artından gazetemize verdiği beyanda, “Birlik ve beraberlik mesajı vermek için ayrım yapmadan Esenler’de siyaset yapan partilerimizin stantlarını ziyaret ettim. Bu seçimde kaybetmek yok, çalışa çalışa kazanmak var.  Kazanan Türkiye’miz olacak, halkımız olacak.  Yorulan bir iktidara karşı oluşturduğumuz ittifak elbette bu seçimlerin galibi olacak.  Demokratik yollarla bu iktidarı göndereceğiz. Biz ‘Güçlü, özgürleşmiş, parlamentosu vesayet altında olmayan demokratik bir Türkiye istiyoruz.

“KARDEŞLİĞİMİZİN YENİDEN YEŞERMESİNİ İSTİYORUZ”
Kaplan: halkımızla her gün birebir bir arya gelerek, gün boyunca gerek bu meydanda, gerekse mahallelerimizde toplu ziyaretlerimizle vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Halkımız zamlardan oldukça dertli ve geçinemediklerini bangır bangır haykırıyorlar ama tuzu kuru iktidar bu sesi duymuyor...

Bugün Seçim çalışmaları için Cumhuriyet meydanında çalışma yapan siyasi partilerimizin stantlarını ziyaret ettim. Olumlu tepkiler aldım. Bugün olduğu gibi yarınlarda da bu çalışmalarımıza devam edeceğim. Bizim isteğimiz siyası partilerimizin, aynı noktada, yan, yana, kardeşçe, sevgi ve saygı içerisinde siyasi çalışmalarını yürütmeleridir. Bizim arzumuz, , kardeşliğimizin, demokrasimizin ve hoşgörü kültürümüzün, birbirine tahammül noktasına erişerek barış ve kardeşliğimizin yeniden yeşermesini görmektir ve tüm toplumun bu seviyeye geldiğini görmektir” dedi.



 

  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli