KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

7-24 Esenler Haber gazetemizde 17.06.2022 tarihli yayınlanan “ESENLER NİHAYET; TÜCCAR EĞİTİMCİ YEŞİLYURT’DAN KURTULDU” başlıklı haberimizde, Esenler Hasip Dinçsoy ilkokulu öğretmenlerinden İsmail Cantekin&rs

 
  • Bizler gazeteciler olarak, hiçbir kurumu ve kurum çalışanını hedefe almadığımız gibi yapılan bir yanlıştan dolayı tüm kurum ve kurum çalışanlarını zan altında bırakacak bir düşüncemiz olmadı. . Tek amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın ahlaklı bireyler olarak yetişmesi içindir. Eğitimin liyakatlı ve Atatürkçü öğretmenlerimizle çağdaş, Laik, Bilimsel, Demokratik Eğitim almaları, öğretmenlerimizin bu yolda mücadele etmek, mücadeleyi yükseltmek içinde olmalarıdır.

Söz konusu fotoğrafın kaldırılması için Esenler Hasip Dinçsoy İlkokulu öğretmenlerinden İsmail Cantekin’in gazetemiz ile iletişime geçerek kaldırılması için talepte bulunmasını saygıyla karşılayarak gereğini yaptık.

Haberimize konu olan ve haberimizde yayınlanan Nihat Yeşilyurt’la İsmail Cantekin’in birlikte çekilmiş Fotoğrafı,  Hasip Dinçsoy İlkokulunun arşivinden alınarak habere konulmuştur. İsmail Cantekin’in Nihat Yeşilyurt’la birlikte olan resminin haberle alakası ve bir bağlantısı yoktur. Yaptığımız araştırmanın sonucunda, resim İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünün Eğitimde iyi örneklerden özgün uygulamalara proje sergisi ödül töreninde çekilmiştir.  

“Resimdeki görünüm ve yazılar bir bütün olarak değerlendirildiğinde, bahse konu olan haberle Esenler Hasip Dinçsoy okulu öğretmenlerinden İsmail Cantekin’in alakası olmadığını, isminin hiçbir yerde geçmediğini göreceksiniz. Haberde Sayın Cantekin’le ilgili bir kelimenin yazılmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

 Hasip Dinçsoy İlkokulu öğretmenlerinden İsmail Cantekin’in yapılan haberle ilişkisi olmadığını tekrar beyan eder kamuoyuna saygıyla sunarız.
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı