KAHVECİOĞLU AİLESİNİN YASLI GÜNÜ

KAHVECİOĞLU AİLESİNİN YASLI GÜNÜ

Esenler’in saygın ailelerinden (Kahvecioğlu) değerli bir ferdi olan Mehmet Fahri Kahveci, Hakk’a yürüdü. Covid-19’a yenik düşen Kahveci Cuma günü sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna

Aslen Rize Ardeşen’li olup 50 yıldır Esenler’de  ikamet eden merhum Mehmet Fahri Kahveci, bir süredir Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tevfik ve Mesut Kahveci’nin babaları, Kahvecioğlu İnşaat sahipleri Lütfü ve Süleyman Kahveci, Kahvecioğlu İnşaat Müdürü Ekrem Kahveci ve Kahvecioğlu Sigorta’nın sahibi Arzu Kahveci Akkoca’nın amcası olan Mehmet Fahri Kahveci’nin ölümü aile fertlerini yasa boğdu.
Cuma günü Esenler merkez camiinde kılınan cenaze namazına katılım yoğundu. Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız Seferinoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, İyi Parti Esenler İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara katılarak aileye başsağlığı dilediler.

Ayriyeten Esenler Belediye Başkan Yardımcılarından Osman Gökçebaş, Ömer Çetinkaya, Belediye başkan danışmanı Burhan Kocaman- Bağcılar Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci, RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak, Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Soner Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, ESDEF Başkanı Cuma Helvacı, STK’lar, Esenler mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldılar ve aileye taziyede bulundular.

Mehmet Fahri Kahveci’nin Cenazesi Esenler Dörtyol Merkez Camii’nde Cuma namazından sonra kılınan namazın ardından gözyaşları ile memleketi Rize’ye uğurlandı.

Bizde,  Mehmet Fahri Kahveci’ye Allah’tan rahmet, Kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.


 
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı