KAFTANCIOĞLU'NDAN PALAVRA SIKAN İLÇE BAŞKANINA ALKIŞ

KAFTANCIOĞLU

CHP Esenler İlçe binasının açılışı yağcılıkla başladı, palavra sıkmayla zirve yaptı, konuşan sallamacılar şakşaklarla havaya girdi. CHP Esenler İlçesinin finansçıları ise kendi ilçe halkının paras?

CHP Esenler ilçe başkanı ve yönetimi ömürlerinde bir kişiye bile bir çay ısmarlamayacak kadar cimri, cebinde Akrep olan, yancılığı sevenlerdirler. CHP’nin murakıpları, imamcıları, Müslüman kardeşleri, gerici yobazları - haftalardır, “biz yaptık, biz kendi paramızla masraflarını karşılıyoruz” yaygarası kopardılar. Rakamlar şöyle böyle değil...

Adrenalin zirveye çıktığı, sinirlerin bozulduğu anda partinin emekçisi Eyüp Işıldak can suyu oldu ve herkese harareti söndüren su dağıttı.



Edindiğimiz bilgilere ve iddialara göre CHP Esenler yeni ilçe binasının masraflar İBB’den. Bir diğer söylendi ise CHP’li Şişli veya Sarıyer Belediyesinden. Başka bir rivayete göre genel merkezden. Hangisi doğru olduğunu CHP’liler açıklamalıdırlar. Yoksa… Kul hakkıyla yanarsınız- haramzade olursunuz.
 
Şayet CHP’li belediyeler böyle bir jest yapıyorsalar sormak lazım?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde "dernek, vakıf ve yandaş kayırma yok" propagandası yapan CHP, bu söylemin tam tersi hareket ediyorsa. Herhangi bir CHP ilçe belediyesi CHP Esenler ilçesinin masrafları karşılıyorsa, o belediyeler kimin parasını kime vermiş oluyor. İşler böyle devam ediyorsa biz bağımsız gazeteciler olarak AKP’lilerin vakıf, dernek ve cemaatlere yaptığı yardımları boşuna mı eleştirdik, CHP’nin o eleştirdiğimiz yanlış işleri yapanlardan ne farkı olur? Yanı CHP AKP’leşti mi? diye sorarız.

İTTİFAK OY ORTAKLIĞINDA VAR AMA BÖLÜŞMEDE CHP YALNIZ
CHP İlçe binasının masrafı İBB veya CHP Belediyeleri karşılıyorsa Millet ittifakı isyanında haklı olmaz mı? İttifak ortaklarınız kirada ama kazınılan belediyelerin kazanılmasında onların verdikleri oyların karşılığı CHP’nin hanesine RANT yazılıyorsa, HARAM olsun derlerse ne diyeceksiniz? Yoksa yeni bir helalleşme şeklimi gündeme getireceksiniz.

ESENLER İLÇE BAŞKANI PALAVRACI- CANAN, PALAVRACININ DÜMEN SUYUNA GİRMİŞ

Esenler CHP İlçe başkanı kürsü hakkını çok güzel kullandı. Konuştu… konuştu…reklam yaptı ve sıra palavra sıkmaya gelince “üstüme yalan söyleyecek benden usta olan kimseyi tanımam” dedi.
Sözlerine ölümünü kadeh kaldırarak andığı Atatürk’ün sözü ile başladı, eveledi, geveledi ve kitlesi alkışladı ama neyi alkışladıklarını kimse anlamadı. . Esenler’de çok çalışacağız dedi. “Örgütle birlikte demokrasiyi ve insan haklarını savunacağız” dedi. “Esenler’den İstanbul’u ayağa kaldıracağım  ve İstanbul ayağa kalktı” Cananan’ın ve bölge Milletvekillerinin gözünün içine bakarak yalan dedi. “Türkiye’yi Esenler’den ayağa kaldıracağız” palavraları sıktı yahu.

BENİM ZERRE KADAR HAKKIM VARSA HARAM OLSUN
Bak sayın Kaftancıoğlu; bizden söylemesi ... geçmişim yerel seçim sonuçlarını bu dönemle karşılaştır. Bir örnek sana., 2014 Yerel seçimlerinde tek parti 39 bin 144 oy almışsınız, 2019 iki parti birleşmişsiniz aldığız oy 42 bin 598.  Bu sonuçlar mı İstanbul’u  ayağa kaldıracak. Bu ilçe başkanı seni kandırıyor, sana palavra sıkıyor. Ben size söylüyorum bu ilçe başkanınla Esenler’de 3. Parti olursanız, bırakın uçmayı, kaçmayı, 3.lüğü başarı kabullenin. Ama biz biliyoruz sayın Canan hanım girmiş ilçe başkanının dümen suyuna bize ve örgüte yapılan haksızlıkların hesabını HELALEŞMEDE ARIYOR. Benim zerre kadar hakkım varsa HARAM OLSUN….

 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli