İyi partili Şahin'i Meclisin Soytarısına' Benzetmek

İyi partili Şahin

Bir ayağı CHP’de bir ayağı İYİ Partide olan Esenler belediye meclis üyesi Kemal Şahin, Esenler belediyesi meclisinin Şubat ayı ilk toplantısına, önceki aylarda olduğu gibi yine damgasını vurdu.

İYİ Partili Şahin bilerek veya bilmeyerek güldürmeye devam ediyor. Şahin yaptığı her meclis konuşmasında hem partisini, hem kendini rezil etmeye devam ediyor.

Yarısı CHP’li bir diğer yarısı İYİ Partili olan Şahin meclisin dalga geçilen üyesi oldu. Şahin’in yaptığı her konuşma, verdiği her önerge “klinik vaka” oluyor. Meclise verdiği önergeye gülen AKP’liler Şahin’e biraz haksızlık yapıyorlar, gülüşmeleri ise hiç hoş değil. Şahin haklı olarak bilmediği konularda bilgi sahibi olmak için soru soruyor. AKP’li meclis üyelerinin “buna gülmeleri, buna soytarılık demeleri ve dalga geçmeleri hoş olmuyor.
“İYİ Kİ MECLİSTE ŞAHİN VAR VE MECLİSİN SOYTARI EKSİKLİĞİ YOK”
Şahin, 6 yıldır meclis üyesi ama Esenler’le ilgili bir ajandası yok. İmar mevzuatına kafası basmıyor. 6 yılda Esenler’de ne kadar bina var, bağımsız bölüm ne kadar bilmiyor ve Esenler Belediyesi kaç adet binayı amacı doğrultusunda ihtiyacı olanlara verilmiş, ne kadarı binayı ticari amaçla üretmiş bilmiyorsa kara cahil değil de nedir. Elbette kara cahiller konuşursa birileri güler, elbette gülüşmelerin arkasından AKP’liler, “iyi ki mecliste Şahin var ve meclisin  soytarı eksikliği yok” derler.  

Bakın İYİ Partili Şahin’e Mimar aksal... önergeyle bunları sor demiş….
Şahin’in sorduklar: Esenler belediye başkanımız 11 yılda 98 bin riskli yapının 56 binin yenilendiğini söylüyor. Bunları biz belediye sayfasında gördük.
Başkan Göksu’ya soruyorum Kaç adet inşaat ruhsatı düzenlemiştir. Kaç adet yapı kullanım izin belgesi düzenlemiştir. 98 bin riskli binanın 56 binin yenilediğini söylüyor, 98 binayı mı yoksa 98 bin bağımsız bölümümü kastediyor. Bağımsız bölümü veya 56 bin binanın kaç adeti belediyemiz tarafında inşa edilmiştir. Kaç adeti amacı doğrultusunda ihtiyacı olanlara verilmiştir. Ne kadarı ticari amaçla üretilmiştir”  Şahin bu soruları sorup öğrenmesinden doğal ne olabilir yahu.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı