İyi Parti'den muhtarlara kahvaltı

İyi Parti

İYİ Partilerin muhtarlara yönelik düzenledikleri kahvaltıya GİK Üyesi Ayhan Bölükbaşı’nın geçmişe dönük sitemi damga vurdu. Bölükbaşı, kendisine hain diyenleri Allah’a havale ettiğ

Samimi ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ömer Kara yaptı. Muhtarların sorunlarını iyi bildiklerini belirten kara, “Sayın Milletvekilimiz Yerel Yönetimler Komisyonunda görevli olduğu için sizleri özellikle bir araya getirdik. Sizler burada tüm sorunlarınızı söyleyin ki, Sayın vekilimde sizlerin sorunlarını komisyonda dile getirsin” dedi.

Bölükbaşı: Bana hain diyenleri Allah’a havale ediyorum

İYİ Parti GİK Üyesi Ayhan Bölükbaşı ise geçmişte siyaset yaptığı AKP’li arkadaşlarına sitem ederek şöyle konuştu;



“Ben inanıyorum önümüzdeki günlerde AKP’den büyük kopmalar olacak. Önemli görevlerde bulunan birçok kişi ayrılacak. Ben AKP’den ayrılınca hain oluyorum ama Recep Tayyip Erdoğan eski partisinden ayrılıp parti kurunca bir şey olmuyor. Aslında bana sorarsanız kimse hain değil, kimse kahraman değil. İşin garip yanı bana hain diyenler Esenler’i terk ettiler ben hala Esenler’deyim. Bana hakaret edip hain diyenleri Allah’a havale ediyorum.”

Yaşar: 2023 hedeflerinin karşılığı yok

AKP’nin 2023 hedeflerinin bir karşılığı olmadığını belirten İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’da, “Öncelikle şunu açıkça belirtmek isterim ki, muhtarlar ülkenin seçilmiş değerli insanlarıdır. Onların omuzlarındaki yükün ağırlığını da çok iyi biliyoruz. İYİ Partimiz tüm vatandaşların yanında olduğu gibi siz muhtarlarında yanındadır. Sizler sorunlarınızı bize iletirseniz bizlerde çözümü noktasında elimizden geleni yaparız.  Çünkü biz bu ülkenin geleceğinden endişe duyan partiyiz. AKP’nin 2023 hedeflerine bakıyoruz; tamamen hayal. Söyledikleri sözlerin ve hedeflerin karşılığı yok. Ülkemizi iyi yönetemiyorlar. Gelir adaletsizliğinde büyük uçurum var.” Diye konuştu.

Kahvaltının ardından İyi Parti’ye katılan yeni üyelerin rozetlerini Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, GİK Üyesi Ayhan Bölükbaşı, İl Yöneticisi Muhammet Emin Çiğdemtepe, Münir Kazdal, İlçe Başkanı Ömer Kara, Belediye Meclis Üyesi Mikail Karapınar ve Lütfü Kahveci taktı.







 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli