İyi Parti'den Trabzonlulara ziyaret

İyi Parti

İYİ Parti’nin İstanbul çıkarmasının bir sonraki durağı Esenler Trabzonlular Derneği oldu. Başkan Yılmaz’ın “Siyasi partileri sadece seçimde değil, her zaman bekliyoruz” demesi üzerine Milletvekili Ya

Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında bir konuşma yapan Esenler Trabzonlular Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, “Sayın Vekilim öncelikle derneğimize hoş geldiniz. Esenler’de yaklaşık 500 tane dernek var ama bunlar arasında vazifesini yapan yaklaşık 15 derneğimiz var. Diğerleri tabela derneği. Biz önce Türkiyeliyiz, sonra Trabzonluyuz ve sonra Esenlerliyiz. Biz yarım asırdır buradayız. Ayhan beyde öyle. Biz dernek olarak kesinlikle hiç kimseden bir maddi beklentimiz yok. Ama birileri de dernekleri sadece seçim zamanı ziyaret edilecek yerler olarak görmesin. Biz onlara diyoruz ki, seçim zamanı geliyorsanız seçimden sonrada gelin. Çünkü bizim yaklaşık 7 bin üyem var. Bu üyelerimizin hepsi Trabzonlu değil, Türkiye’nin tüm illerinden üyemiz var. Tabi bunların da siyasi görüşleri farklı. Ülkesini milletini seven herkese kapımız açık ve bizim burada önceliğimiz Esenler.  Bizde Esenler sevdası var.



Şimdi üyelerimizi seçim zamanı şu parti geldi bu parti geldi diye çağırıyoruz ve sağolsun hepsi geliyorlar. Ama daha sonra bize diyorlar Sayın başkan seçim zamanı gelen siyasi partiler seçimden sonra niye gelmiyorlar. Bakın geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik ve bu konuyu orada gündeme getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. Çünkü bizim hiçbir siyasi beklentimiz yok. Esenler’e kim iyi bir şey yapıyorsa arkasındayız. Sayın Belediye Başkanımız M. Tevfik Göksu’da iyi şeyler yapıyor ve bizde arkasındayız. “dedi.

Yaşar: Siyaset yapmak için gelmedik

İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ise “Allah’a şükür biz seçimden önce geldik kurtulduk” diyerek, “ Bakın seçim yok ama bizim Genel Başkanımız haftanın iki günü il il, ilçe ilçe geziyor. Bu ziyaretlerimizde de kesinlikle siyasi bir talebimiz yok. Zeki Başkan’ın dediği gibi şuan seçim yok ve biz İstanbul’un 39 ilçesinde tüm sivil toplum örgütlerini, esnafları ve vatandaşları ziyaret edip dertlerini dinliyoruz. Aldığımız notları da Sayın Genel Başkanımız Grup Toplantısında dile getiriyor ve meclis gündemine taşıyor. İşte bizim buraya geliş sebebimizde bir şeyler anlatmaktan daha çok sizlerin sorunlarını dinleyip gündeme getirmektir.” Şeklinde konuştu.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı