Tarih: 28.09.2021 19:33

İyi Parti İstanbul Milletvekili Nuhoğlu Esenler'de

Facebook Twitter Linked-in

İyi Parti 2’nci Bölge Milletvekili Nuhoğlu’nun Esenler İyi Parti ilçe merkezinde gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Başkanı Ömer Kara ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile yerelin sorunları üzerine değerlendirme yapıldı.
 
İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara; Ülke siyasetine fazla değinmeden, Esenler’de halkın sıkıntılarını, esnafın çilesini, barınma sorununu ve ilçe genelinde yaşamın ne kadar zor olduğuna dair bilgiler verdi
 
Kara; “Esenler zor bir ilçe, İnsanlarımız ekonomik zorluklarla boğuşuyor, esnafımız siftah yapmadan dükkanını kapatıyor yanı tüm ülkemizde olduğu gibi burada da insanlarımız aç, yoksul ve işsiz.
 
Tüm bu yaşanan olumsuzluklara rağmen bizler hemen hemen her gün halkımızın sorunlarını dinlemeye, sorunlarına çare olmaya çalışıyoruz. Bakınız Esenlerde sokaklar yangın yerine dönmüş, bu çığlığı duymayan çare olmayan ve sorun yaratmak için elinden geleni yapan iktidara ve ortağına beddualar yağıyor. Bizler İYİ Parti ilçe Teşkilatı olarak her gün vatandaşlarımıza ulaşıyor, ellerini sıkıyoruz ve sorunlarını gidermek için çözüm yollarını arıyoruz.

Halkımıza; tek çözümün bu iktidarın gitmesiyle İyi partinin iktidar olmasında olduğunu anlatıyoruz yanı bu iktidarı halka şikayet ediyoruz. Esenler halkı bizlere söz verdi, “bunları göndereceğiz, bunları sandıkta yeneceğiz” İyi Partinin çare olduğunu anlayan halkımız partimize akın akın geliyor ve üye oluyorlar. Bugün bizleri ziyarete gelen, bizlere güç ve moral veren İstanbul milletvekilimiz Sayın Hayrettin Nuhoğlu’na teşekkür ediyoruz. Sayın vekilimize çalışmalarımız hakkında bilgi verdik” ifadelerinde bulundu.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —