İyi Parti Esenler İlçe Başkanlığı Hayır Lokması dağıttı

İyi Parti Esenler İlçe Başkanlığı Hayır Lokması dağıttı

İyi Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara ve yönetimi yorulmak nedir bilmiyor, gece gündüz vatandaşlara ulaşmak, hizmet vermek ve vatandaşların sorunlarını dinlemek için alanlarda çalışıyor.

İYİ Parti Esenler ilçe başkanlığı mübarek Ramazan Ayı sebebiyle yapılan hayır lokmalarını Esenler Cumhuriyet Meydanında kurulan stantta İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Teşkilat Başkanı Abdullah Şalcı ilçe başkanı Ş. Ömer Kara, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları tarafından vatandaşlara ikram edildi.
  • Esenler İYİ Parti ilçe Başkanı Ş.Ömer Kara, 2. Bölge Teşkilat Başkanı Abdullah Şalcı, Esenler Belediye Meclis Üyeleri, Lütfi Kahveci, Mikail Karapınar ve ilçe teşkilatı dağıtılan lokma öncesi yaptıkları açıklamada, “Lokmalar şahsımıza ait değil, İYİ Partimizin adına hayır lokmalarımızı dağıtıyoruz. Bizler ilçe başkanlığı olarak, Ramazan ayı boyunca her Cuma akşamı lokma dağıtmaya devam edeceğiz. Ramazan Ayımızın ve dağıttığımız hayır lokmalarımızın birlik ve  beraberliğe vesile olmasını diliyoruz. Ülke olarak birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. İyi parti birlik ve beraberlik için çalışan ve kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden iktidara hazır vatandaşlarımıza en yakın ve sıcak partidir” dediler.

 İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Teşkilat Başkanı Abdullah Şalcı, “Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bugün parti binamızın önünde ilçe başkanlığımızın organize ettiği bu güzel ve hayırlı etkinlikte vatandaşlarımıza lokma dağıtımı gerçekleştirdik. Bu sayede vatandaşımızla sohbet etik, sorunlarını dinledik ve halkımızla kucaklaştık. Ramazan Ayı paylaşmak, kucaklaşmak mili ve manevi duygularımızın pekiştiği mübarek aydır. İlçe Başkanımız Esenler teşkilatımızla el ele vermiş çalışıyorlar. Böyle anlamlı, böyle özel günlerde, mübarek günlerde çok ama çok daha fazla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli