İttifaklarınızı Alın Başınıza Çalın BİZDEN-SİZE OY YOK

İttifaklarınızı Alın Başınıza Çalın BİZDEN-SİZE OY YOK

Biz tercihini yapmış uzun yorucu ve zorlu yolu seçen, bir zamanlar CHP’nin yaramaz çocuklarıydık. Şimdilerde ise CHP’nin iyi çocuklarının faşizmi çare görerek, sağ yelpazeye karargah kurduklarını, d&

İttifaklarınızı Alın Başınıza Çalın… BİZDEN-SİZE OY YOK…

Biz tercihini yapmış uzun yorucu ve zorlu yolu seçen, bir zamanlar CHP’nin yaramaz çocuklarıydık. Şimdilerde ise CHP’nin iyi çocuklarının faşizmi çare görerek, sağ yelpazeye karargah kurduklarını, düzenin işbirlikçi olduklarını üzülerek seyrediyorum.  Biz devrimciyiz, halkın çıkarları için mücadele yapanlarız. Bu kokuşmuş ve çürümüş düzen karşısında eğilmeden, bükülmeden yürüyoruz. Bizim her yaptığımız ve gerici akımlara karşı verdiğimiz savaş bilimsel temellere dayanıyor. Gücümüz, tarihsel geçmişimiz olan 68/78’lilerdir- Yolumuz devrim yoludur, halk mücadelesidir.
 
Türkiye’de bugün CHP’nin diktatör heveslileri sayesinde yaygın ve yoğun bir kimliksizleşme, sağcılaşma, faşistleşme yaşanıyor. CHP’nin içinde yuvalanmış sağcılık heveslisi faşist kafalı yetki ve güç sahipleri, şımarık üç beş kuruşu bir arada gören, insan olmadan “adamım” diyen İyilerinde, kötülerinde AKP’nin de işbirlikçisi, ittifakçısı olmuşlar.  Onlar şahsı çıkarları uğruna her şeyi satacak kadar gözü karadırlar. Amirleri olan genel başkanlarından, PM üyesi hanedan ağabeylerinden buyruk almışlar, ülkeyi ayakta tutan değerlere küfürler yaparak saldırıyorlar, sola ihaneti başarı olarak görüyorlar.
 
CHP Esenler ilçe başkanı Ütebay ve etrafını sarmalayanlar, Esenler’de yozlaşmanın, dinciliğim, ırkçılığın, mezhepçiliğin ve halka yabancılaşmanın, emeğe düşmanlığın planlamasında öncü oldular. Belediye meclis üyesi M.Usta ve sol gazetecilerin ilçe başkanı ve yönetiminin arasında yaşananlar ve husumet CHP Esenler ilçe tarihinin kirli sayfalarına kirliliği ile yazıldı bile. “Elimde belge var, bunlar rüşvetçidir diyen” Şahin’in AKP’lilerle işbirliği yaptığını biz gazeteciler belgeledik. Örgüt hesap sorabildi mi?
 
Parti sucu işleyen biz değiliz Usta’nın müfteri dediği müfteriniz parti sucu işledi. Biz yüzleşmeye her zaman hazırız dedik ama sizin ve egemenlerinizin projesi bozulmamasından korktunuz ve kaçtınız. Kendi partisinden değil, iktidar güçlerinden medet umarak kendi partilisini AKP güçlerine jurnalleyen, Şahin kanatınız, müfteriniz kim adına neyin karşılığında hak etmediği, ihanet ettiği partinizin meclis üyesi sıralamasında yer aldı. İşte o delikanlılıktan, o insanlıktan nasiplenmeyen örgütünüz bu jurnalcilerden hesap sormazsa biz solcular olarak elbette hesap soracağız.
 
31 Mart Seçim sürecinde iki blok halinde konumlanan CHP burjuva hukuk normlarına uygun kadrolarla rejimin niteliğine dair bir tartışma yapmayı bile öngörmeden İYİ’lerin sağ şemsiyesi altında geçmişimize, geçmişinize bir güzel küfretti. Bu durumu hangi solcu, sosyal demokratın ve cumhuriyetçinin midesi kabullenir, beyni algılar.
ASLA NE OLURSA OLSUN SİZE OY VERMEYECEĞİZ…
 
Biz bu anlayışa oy veremeyiz, biz geçmişimizde sol ideoloji uğruna zindanlarda en ağır işkencelerde bile direnerek TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE haykıran, genç yaşta bedenleri toprağa düşen o çocuklara ihanet yapmamak için, kendimizi inkar etmemek için sizin bu sağ bloğunuza OY VERMEYECEĞİZ. 
CHP -İYİ Parti muhalefetinin sayesinde oluşturulan algı tek adam rejimine, hatta Erdoğan’ın bu rejim içinde yapacağı yanlışlara, işlenecek insanlık suçlarına kimse ses çıkarmayacağı gibi kabullendiğini önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.
Bu faşist rejimi meşrulaştırmanın en önemli dayanaklarından biri ittifaklar olmuştur… İttifaklarınızı alın başınıza çalın… BİZDEN-SİZE OY YOK…

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli