İstismar Korkaklara Yakışır

İstismar Korkaklara Yakışır

Gazetecilik bence çok önemli bir iştir, gazetecilik ahlaklı insanların işidir. Vatandaşların güncel gelişmelerden, yaşanan olaylardan bilgi edinme hakkı ise en doğal haktır.

İstismar Korkaklara Yakışır
 
Gazetecilik bence çok önemli bir iştir, gazetecilik ahlaklı insanların işidir. Vatandaşların güncel gelişmelerden, yaşanan olaylardan bilgi edinme hakkı ise en doğal haktır.
 
Bugün gazetecilik bence böyle yapılmıyor, bilgisayarın başına gecen, klavyenin tuşlarına basan gazeteciyim diyor. Kaleminden kin ve nefret dolu sözler dökülen birileri birilerini karalayarak hatta barış çubuğu uzatanlara karşı linç girişiminde bulunarak gazetecilik yaptığını üzülerek görmekteyim.
 
Korkuları her zaman olmuştur: barış, kardeşlik, Özgürlükten yana olanlardan ve birlikte yaşama duygusu taşıyanlardan. Onların başarıları yağcılık, yalakalıktır, çapsızdırlar kişilikleri ise gelişmemiştir. Haberi gazeteci yapar doğru bildiğini yazar halka doğruları söyler. Haberin kaynağına iner taraflarla konuşur yargısız infaz yapmaz. Gazeteci şahsi çıkarlarını değil toplumun çıkarlarını gözetir, üç beş kuruşluk menfaati için yaygara yapmaz. Gazeteci olaylara yön verir olayların akışına kendini bırakmaz.
 
Gereği yokken bir manşet (Atatürk İstismarcıları)bay gazeteci ya kaşınıyorsun veya bilgisizsin yok yok sen terörist olmak istiyorsun ama olamazsın. Çokbilmiş gazeteci bu sözleri neden söylediğimi birazdan anlayacaksın.
 
Çokbilmiş bay kindar ve Atatürkçü dindar gazeteci; Atatürk büstünü yerinden kaldıranda yerine getirende ayni kişiler dir. Bu büstü neCHP nede İp’liler yerinden kaldırmıştır, o zaman büstü yerine koyanlar görevini yapmış olmuyorlar mı? Yoksa yeni bir icat yeni bir anlayış mı geliştirdiler de bizim haberimiz olmadı. Geç gelen büstün yerine gelmesini istemek senin beyin algılamana göre istismar oluyor öylemi çokbilmiş.
 
Yine boynundan büyük laf etmişsin “Atatürk’ü sözde AKP’den çok seviyorlar” Çokbilmiş; bu bahsettiğin CHP ve IP’liler Atatürk’ü yalnız sözde değil özde de AKP’lilerden çök seviyor ve saygı ile anıyorlar. Şunu bilmelisin laiklik Demokrasinin ve Cumhuriyetin güvencesidir. AKP’n Anayasa mahkemesi tarafından laiklik karşıtı olmaktan suçlu bulunduğunu bilmeyen mi var. Amca çocuklarınızdan Kaplan gurubu “yıkmaya yıkmaya Kemalist düzeni yıkmaya geldik” demiyorlar mıydı? """üniversitelerde Atatürk ilkeleri ve inkılâp tarihi dersinin kaldırılmasını gündeme alanlar Atatürkçü oluyorlar diğerleri istismarcı öylemi?
 
Peygambere kimlik çıkaranlar, Atatürk resimlerini duvarlardan indirenler sizce neci oluyor. Faşist, ırkçı ABD’li general ve Obama talimat verecek “kaldırın bu Atatürk resimlerini, Heykellerini” birileri de buna uyacak ve Atatürkçü olacak Nerede kaldı Atamızın “Bağımsızlık benim karakterimdir” veciz sözü nerde kaldı “Yurtta Barış Cihanda Barış” veciz sözü tüm bu gelişmeler olurken bir kelime yazamayan korkaklar ne zaman Atatürkçü oldular Ey… Y… ahali…
 
Çokbilmiş;Anıtkabire gitmeyi yasaklayanlar birde Atatürk için elinde Türk bayrakları ile yürüyenlere senin istismarcı olmayanların Terörist diyor haberin var mı? Sen sen ol gel bu Atatürk sevgisinden vazgeç! yoksa sende terörist olacaksın.
 
Dünyaya kendini ispatlamış bir lidere, bir dehaya saygı duymamak ancak kişilik problemi olanlara aittir. İstismar ise korkaklara yakışır…


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli