İstesen de CHP'yi bitiremezsin!

İstesen de CHP

Bu zamana kadar parti içerisindeki tüm kirli ilişkiler içinde bulunanlara ve kapalı kapılar arkasında pazarlık yapmaya kalkanlara hep karşı durdum. Şimdiki manzarayı görünce ne iyi yapmışım diyorum… Hayatta

İstesen de CHP’yi bitiremezsin…!

Bu zamana kadar parti içerisindeki tüm kirli ilişkiler içinde bulunanlara ve kapalı kapılar arkasında pazarlık yapmaya kalkanlara hep karşı durdum. Şimdiki manzarayı görünce ne iyi yapmışım diyorum… Hayatta yaptığım en iyi işlerden bir tanesi seni ve senin gibileri o yüce belediye meclis üyeliğine seçtirmemek olmuştur…!

Partimizin iktidarı için örgütümüzle birlikte bu zamana kadar birlik ve beraberlik içerisinde nasıl emek verdiğimizi görmemek için kör olmak gerekir. Sizin gibi koltuk meraklılığına ve feodal ağalığa hiç soyunmadık. Yaptığınız ortada.. Bizler siyaseti sizler gibi şahsi çıkarlar için değil halkın menfaatlerini önde tutarak yapanlardanız. Halkımızın çıkarlarına ters düşen bir siyasi anlayış içinde bu zamana kadar hiç olmadık ve olmaya kalkanlarında hep karşısında olduk… Ağa babaların emir eri hiç olmadık ve bundan sonrada olmaya hiç niyetimiz yok…

AKP’nin tüm faşist baskıcı, rantçı anlayışına karşı tüm riskleri bizler göze alarak gündeme getirdik ve halkımızın aleyhine olan uygulamaları kimseden çekinmeden mahkemelere taşıdık… Sizin gibi koltuk sevdalıları ise örgütümüzü bir birine düşürmek için elinden geleni yaptı ve yapmaya da devam ediyor.

Bizler elimizi ve gövdemizi taşın altına sokarken sizler iktidarın hakim güçlerinden korktunuz, korkuyorsunuz. Ama unutmayın bugün yaptıklarınızın bedeli er veya geç sizden sorulacaktır. Esenler ile ilgili yapılan usulsüzlükleri mahkemelere taşımak için bizlerin gece gündüz hazırladığı dilekçelere imza atmayarak kimlere yaranmaya çalıştığınızı bizler iyi biliyoruz. Şuan oturduğunuz koltukları işgal etmekten başka hiçbir şey yapmadığınız gibi, bir mahallede toplam 28 delege sayısını bir vilayete sıkıştırmanız bölgeci ve ırkçı anlayışta olduğunuzu göstermektedir.

Siz CHP’nin biatçi ilçe yöneticileri, AKP’li belediyenin yaptığı tüm yanlışlıklara karşı çıkmanız gerekirken neden sessiz kalıyorsunuz? Kimlerden korkuyor veya kimlerle işbirliği içerisindesiniz? Yiğitseniz bu tutumunuzu çıkın örgüte bir açıklayın. Ama siz bunu da yapmazsınız. Onun için çıkıp sağda solda örgütümüze biz devrimciyiz diye hava atmayın.     

Esenler halkının çıkarlarına ters düşen ve sadece gerici ve faşist güçlerin işine yarayacak olan bütün gelişmelerin karşısında sesinizi çıkarmayarak gelişmeleri korkak gözlerinizle ilçenin penceresinden seyrettiniz. Sizin aklınız başka işlerde. Seni iyi ki meclis üyesi yaptırmadık.

Çünkü bilgi, beceri ve vizyonun olmadığı gibi Esenler’de de ne olup bittiğinden de haberin yok. Olsaydı 1/5000’lik planlar hakkında Göksu’nun yaptığı açıklamalarla ilgili bir şeyler söylerdin. Ama olmadığı için sustun, sustun, sustun…! Bay veliaht, bu işler seni aşar.  Sen ve senin gibiler şahsi menfaatiniz ve birilerinin siyasi gelecekleri uğruna CHP’yi ve örgütü dağıtmaya boşuna uğraşmayın… Buna gücünüz yetmez, yetmeyecek!

 Biliyor musun?Tanrı dünyayı yedi günde yarattı. Siz bu partiyi Esenler’de bir haftada yerle bir ettiniz. Çünkü şuan partimizin ilgilileri bilgisiz, bilgililer de ilgisiz.

Bay atanmış veliaht, sayenizde CHP’de başlayan kongre süreci yine bildiğimiz manzaraların yaşanmasına neden oldu. Sonuç olarak; son delege seçimlerinde yaptıklarınız parti içinde birliktelikten çok ayrıştırmayı ve parçalanmayı beraberinde getireceği açıkça görülmektedir.

“Ekmeğim bahtımdan katı. Bahtım düşmanımdan kötü. Böyle kepaze kişileri devamlı eleştirmekten yoruldum”.Dün abisi olduklarımın bugün sevilmezi oldum, dün birbirlerini sevmeyen ve arkasından yenilir yutulur laflar söyleyenler bugün omuz omuza olmuşlar. Anladım ki, menfaatler söz konusu olursa bir insan diğer bir insana hayata bağlandığından çok daha kuvvetli bağlana bilirmiş. Arkadaşını satanlara, partisine ihanet etenlere yazıklar olsun…!



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı