İşte Şanslı Çocuk Zabıta

İşte Şanslı Çocuk Zabıta

Daha önce 7-24esenlerhaber.com internet sitemizde çıkan şanslı çocuk zabıta oldu haberi kamuoyunu oldukça etkilemiş bu isimlerin açıklanması için okurlarımız gazetemizi telefon ve mail yağmuruna tuttular.

Haber merkezi/7-24esenlerhaber

İşte Şanslı Çocuk Zabıta

Daha önce 7-24esenlerhaber.com internet sitemizde çıkan şanslı çocuk zabıta oldu haberi kamuoyunu oldukça etkilemiş bu isimlerin açıklanması için okurlarımız gazetemizi telefon ve mail yağmuruna tuttular. Yoğun istek üzerine zabıta olan şanslı çocuğu açıklıyoruz.
Hatırlayacağınız gibi haber sitemizde ŞANSLI ÇOCUK ZABITA oldu başlığıyla bir haber yayınlanmış bu haber işsizlerin yüreğini dağlamıştı. Yıllarca yüksek lisans yapanlar kamu personel sınavlarına girip yüksek puan aldıkları takdirde işsiz gezerken. Yüksek okul okumadan hiçbir sınava tabi kalmadan sadece AKP’de görev almak zabıta olmaya yetiyormuş.

Şanslı Çocuk İbrahim Uğurlu

Bu haber üzerine gazetemize gelen mailler tepkiyle doluydu. isimlerin açıklanması isteniliyordu. Evet, sadece AKP’de görev aldığı için zabıta olan bu şanslı çocuk bu gün halen Esenler AKP gençlik kollarında görev almakta birçok okuyucumuzun da tahmin ettiği gibi bu zatın ismi İbrahim Uğurlu’dur.


Zabıtalık Kendisine İkram Edildi

Daha önce Esenler Belediye Başkanı adına açmış olduğu facebook sosyal paylaşım sitesiyle tanılan Uğurlu bu vesileyle AKP gençlik kolları yönetim kurulu üyeliğine geçti zabıtalık kendisine ikram edildi. İşe başladığı günden bu güne AKP’nin yaptığı hiçbir çalışmadan eksik kalmadan tüm programlarına eksiksiz katıldı. Bununla da yetinmeyen Uğurlu zaman zaman tribün liderliği de yaptı.


Bizde mi AKP’li Olalım Bunumu İstiyorlar

Görüştüğümüz birçok zabıta görevlisi bu durumdan hoşnut değil. Kendilerinin senelik izinlerini bile kullanamadıklarını bir acilliyet durumda dahi izin kullanamadıklarını ama göreve geldiği günden bu güne kendisini AKP çalışmalarına adayan İbrahim Uğurlu’nun her programda izin kullandığını belirterek bu adaletsizliktir diyen zabıta görevlileri. Biz neden ikinci sınıf muamelesi görüyoruz illaki bizde mi AKP’li olalım bunumu istiyorlar diye gazetemize görüşlerini belirttiler.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli