İstanbul'da CHP İktidarını Kuracağız!

İstanbul

CHP Esenler İlce Örgütü ve Gençlik Kolları, alanlara inerek Cumhuriyet Meydanı’nda kurmuş oldukları stant ile yerel seçimlere hazırız dediler.

İstanbul’da CHP
İktidarını Kuracağız!


CHP Esenler İlce Örgütü ve Gençlik Kolları, alanlara inerek Cumhuriyet Meydanı’nda kurmuş oldukları stant ile yerel seçimlere hazırız dediler.

CHP Esenler Gençlik kolu Başkanı Ozan Işık, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Esenler’deki oylarının katlanarak artacağını ve yerel seçimlerde İstanbul’da CHP iktidarının kurulacağını söyledi.

Biz Ne Sisi’nin Ne ABD Vatandaşı Mursi’nin Yanındayız
Ozan Işık ;‘’Cumhuriyet Halk Partisi gibi sosyal demokrat bir partide gençlik kolu başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Ülkemizin karanlık bir süreçten geçtiği bu dönemde gençliğin ülke sorunlarına sahip çıkmasını ve CHP çatısı altında birleşerek sorunları birlikte çözmeye çağırıyorum. Komşularımızla sıfır sorun söylemiyle yola çıkan mevcut siyasal iktidar, bırakın komşularımızla sıfır sorunu, yürüttükleri politikalarıyla, Ortadoğu’da emperyalizmin taşeronluğunu yürütmekle kendisini görevli görmektedir. Biz ne darbe yapan Sisi’nin ne de Amerikan vatandaşı olan Mursi’nin yanındayız. Zira kadınları uyduruk bir anayasal düzenle ikinci sınıf vatandaş konumuna sokmaya çalışan bu zihniyetteki sistemin demokrasi değil faşizm getireceği inancındayız. Biz sadece ACİL DEMOKRASİ diyen Mısır halklarının yanındayız.


Vicdan Muhakemesi Yapamayanlar Çıkıp Televizyonlarda Şov Yapıyorlar

12 Eylül referandumunda Erdal EREN ve Necdet ADALI için timsah gözyaşı dökenler bugün yine aynı gözyaşlarını Mısır için akıtmaktalar. Eğer bir gözyaşı akıtılacaksa çok değil iki ay önce bu ülkede özgürlük ve demokrasi mücadelesi veren Ali İsmail, Abdullah, Ethem, Mehmet, Medeni ve yüzlerce yaralı için gözyaşı akıtılacak; ancak vicdan muhakemesi yapamayanlar çıkıp televizyonlarda şov yaparlar.

Çare Siyasi Erkler Değildir.68 ve 78 Kuşağı Yeniden Diriliyor
AKP iktidarı şunu iyi görmelidir ki gençlik boyun eğen birilerinin hegemonyasında olan bir gençlik değildir. Gezi bunun miladıdır. Yaşam alanlarını daralttıkları gençlik hem de büyük bir kısmı politize olmamış gençlik bu ülkede büyük bir devinim gerçekleştirdi. Orantısız zekânın ortaya çıktığı Gezi olaylarında hükümet gençler tarafından resmen alaya alınarak protestonun farklı bir versiyonunu alanlara yansıttı. Burada biz CHP’li gençlere düşen görevi çok iyi biliyoruz. Çarenin siyasi erkler olmadığını 68 ve 78 kuşağının yeniden yaratılabileceğini, Gezi olaylarında ve forumlarda dile getirdik. AKP’nin on bir yıllık iktidarında yarattığı korku imparatorluğu Gezi’nin toplumsal muhalefet anlayışıyla yerle bir oldu. Gezi bu coğrafyanın her yerinde her ne kadar politikleşmemiş olsa da gençlerin de söz sahibi olabileceğini gösterdi.

AKP’nin Gerçek Yüzü Bu Çalışmalarla Ortaya Çıkacak
Halkımızın taleplerini daha iyi anlamak ve bunlara siyasal çözümler getirebilmek adına bugünden itibaren her hafta sonu farklı mahallerde stant çalışmalarımızı yaparak gelişen olayları halkımıza gerçekçi bir şekilde anlatacağız. AKP’nin gerçek yüzü bu çalışmalarla ortaya çıkacak ve inanıyorum ki Esenler’de ki genç arkadaşlarımız bizim mücadelemize ortak olacaklar’’ dedi.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli