İstanbul ve İlçelerinin En ÇalışkanıÜtebay!!!

İstanbul ve İlçelerinin En ÇalışkanıÜtebay!!!

CHP Esenler İlçe Başkanı Kendini “Uç Beyi” Yerine Koymuş, Yönetimi ise “Şehzade” Gibi Davranıyor. İlçe başkanı yaptıkları ve yapamayacakları ile zannedersiniz herkesle dalga geçiyor. ??

İstanbul ve İlçelerinin En Çalışkanı…Ütebay!!!
CHP Esenler İlçe Başkanı Kendini “Uç Beyi” Yerine Koymuş, Yönetimi ise “Şehzade” Gibi Davranıyor. İlçe başkanı yaptıkları ve yapamayacakları ile zannedersiniz herkesle dalga geçiyor.

CHP’lilerin klinik vakası, Esenlerin halkının, Esenler yerel basınının hiç sevmediği, kendisinin de fırsat buldukça kavga yaptığı yerel basın neden, acaba bir haberini yapmıyor diye kendinize sordunuz mu? Siyasetin “fulü” adamı “UÇ BEYİ” net olmayan CHP İlçe başkanı Ütebay’in ne yaptığını anlamak için mektepli olmaya gerek yok. Yani görünen köy, görünen boy, endam, fizik kılavuz istemez. MAŞALLAH- İNŞALLAH… Allah bu ilçe başkanını eksiksiz yaratmış…

İlçe başkanı Ütebay, yaklaşan yerel seçimlerde askıya çıkan listeler için kendi partililerini e-mail yolu ile uyardı  “ seçmen kaydınızı sorgulayın, kaydınız yoksa hatalıysa, adres değiştirdiyseniz veya ikametinizde tanımadığınız yapancı seçmenler varsa seçim kuruluna bildirin” diye mesaj yazdı. Diyeceksiniz ki bu e-mailde ne var…? Bakın ne var?

CHP’DE İŞLER OLMAYAN VİCDANLARIN VİCDANINA BIRAKILMIŞ
Çalışmayı çok seven ve yaptığı siyasi çalışmalarla gündeme oturan Esenlerin CHP ilçe başkanı ve yönetimi, bu bildiriyle “ben CHP’nin ilçe başkanıyım ve “UÇ BEYİYİM” Ben ne dersem o olur. Ben size diyorum, beni rahatsız etmeyin, olan veya olacak olan olumsuzlukları bana değil ilçe seçim kuruluna yapın” diyerek partililerine, kölelerine emirler yağdırıyor.  
Halbuki ilçe başkanı ve yönetimi bulunduğu ilçede gelişmelerden birinci derecede sorumludur. Bir yanlış varsa üyesi veya partilisi kendilerine bildirir, onlarda gerekli müdahaleyi yaparlar. Böyle çalışırsan iktidar olursun, oyun artar. Ama CHP’nin murakıpları olan uç beyinin ve Şehzadeleri ayak oyunları siyasi çalışmalara ve halkın sorunlarına engel olduğu için işler beklendiği gibi gitmiyor. CHP’liler iktidar olamıyorsunuz ama ayak oyununda öndesiniz. CHP’nin iktidar olması, partinin oyunun artması “dar alanda kısa paslaşan” egemenlerin talimatıyla olmayan vicdanların vicdanına bırakılmış…


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli