İstanbul Yozgatlılar Şaşmaz'ı yeniden başkan seçti!

İstanbul Yozgatlılar Şaşmaz

İstanbul Yozgatlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği 16. Olağan kongresinde İş adamı Muammer Şaşmaz’ı yeniden başkan seçti.

Merkezi Esenlerde bulunan dernek binasında bu Pazar yapılan genel kurulda, derneğin faaliyetleri ve gelir gider durumu ibra edildi. Kurucu yönetimden birçok isim yeniden göreve getirildi. 

İstanbul Yozgatlılar Olağan kongresine tek liste ile giren Muammer Şaşmaz, tüm üyelerin oylarını alarak görev tazeledi. Yoğun katılım sağlanan kongrede kocuşmacılar, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Kongre üyelerinin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçilen Muammer Şaşmaz, geleceğe dair yapacakları hakkında gazetemize açıklamada bulundu.

 Şaşmaz, “Derneğimiz 1987 yılında kuruldu. Yozgat vilayetimizin İstanbul’da ilk kurulan ve en fazla kayıtlı üyesi olan derneğiyiz. 2009 yılından beri derneğimizin değişik birimlerinde görevlerde bulundum, dernek genel sekreterliği ve son üç yıldır genel başkanlık görevinde bulunarak derneğime ve hemşerilerime hizmet yaptım. Bugün beni tekrar bu göreve layık gören çok değerli oylarıyla seçen kongre üyelerime tekrar teşekkür ederim.  32 yıllık bir derneğiz, bugün 16. Genel kurulumuzu gerçekleştirmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz..

Geçmişten günümüze birçok faaliyetlerde bulunduk. Bizlerden önce görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerimizin yaptığı başarılı işler taktire şayandır, onların yolunda ilerliyoruz ve yaptıkları olumlu projelerin üstüne koyarak devam edeceğiz. Bakınız bizler sivil toplum örgütüyüz 50’nin üstünde öğrencilerimize burs veriyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu sayıyı artırarak devam ettireceğiz. İstanbul yaşayan hemşerilerimizin destekleri ile Yozgat’ı İstanbul’da en iyi şekilde tanıtacağız ve Yozgatlımızın kültürünü İstanbullularla buluşturacağız.”

Konuşmasının sonunda Şaşmaz “Kongremiz kardeşlik ve bayram havasında geçti. Bizlere destek olan ve bizlerle bu sivil toplum hareketi içinde olan herkese tekrar teşekkür ederim” dedi

Seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı