İstanbul Orduluların Sokak İftarı

İstanbul Orduluların Sokak İftarı

Dernek merkezi Esenler’de bulunan İstanbul Ordulular Derneği yönetim kurulu üyeleri, Ordu’lu hemşerileri ile gelenekleşen iftar programında buluştular.

İstanbul Orduluların Sokak İftarı

Dernek merkezi Esenler’de bulunan İstanbul Ordulular Derneği yönetim kurulu üyeleri, Ordu’lu hemşerileri ile gelenekleşen iftar programında buluştular.

İftar yemeğine Esenler belediye başkanı Göksu ve AKP ilce başkanı Gökhan Tarhan mesajla katıldı. Dernek başkanı Murat Şahin ve yönetim kurul üyeleri, Federasyon başkanı Celalettin Dervişoğlu, CHP meclis üyesi Mustafa Usta AKP ilce yöneticisi Engin Aydoğan, Çaybaşı dernek yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar ve STK temsilcileri ile yerel basın mensupları İstanbul Ordulular Derneğinin iftarında buluştular.

 "
Ramazan ayının ülkemize barış ve huzur getirmesi diliyorum"
İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan İstanbul Ordulular Dernek Başkanı Murat Şahin “yemeğimize icabet etmeniz bizleri onurlandırmıştır. Bugün bu iftar sofrasında bir arada olmak, birlikte olmak, beraberliğimizi sağlamak, soframızdaki lokmaları bölüşmek üzere bir araya gelen siz değerli hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel ayda bir arada bulunmak ve bu sofraları baylaşmak bizim, gelenek ve göreneklerimizdendir. Tüm vatandaşlarımızın bir arada kardeşçe yaşaması en büyük arzumuzdur. Şimdiden bayramınızı kutlar yarınlarınızın aydınlık olmasını dilerim” dedi.
 

"Analarımız Ağlamasın, Yüzlerimiz Gülsün"
CHP Esenler Belediye meclis üyesi Mustafa Usta,”Ramazan ayı ve sonrasında,yurtta, bölgemizde ve dünyada barışın egemen olmasını diliyorum. Ramazan ayı ve önümüzdeki Ramazan bayramının, bolluk, bereket getirmesini diliyorum. Analarımızın ağlamadığı, yüzlerimizin hep güldüğü, günlerin ve kardeşçe, özgürce yaşanılır bir düzenin var olmasını diliyorum.. Ramazan ayı, kötü sözden arınma, yetim hakkına el uzatmama, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır. Bu duygu ve düşüncelerle ramazan ayını en içten duygularla kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle sevgilerimi, saygılarımı sunarım'' dedi.





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli