Tarih: 09.02.2014 14:19

İşçi Partisi Adayı Oktay Şahin

Facebook Twitter Linked-in


Haber/Musa Bazin

İşçi Partisi Adayı Oktay Şahin
 
İşçi Partisi Esenler İlçe teşkilatı, dün Esenler Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdikleri basın açıklaması ile Esenler Belediye Başkan adayını kamuoyuna duyurdu.

Esenler Belediye Başkanlığına aday gösterilen Esenler İlçe Başkanı Oktay Şahin, projelerini, meydanda toplanan kalabalığa ve kamuoyuna açıkladı. Ülkeyi Fetullahçılardan ve çetelerden kurtarmak için tüm yurtseverleri birlik olmaya çağırdı.

"Türk bayrağı altında toplanarak, Atatürk'te birleşen Türk Milleti, iktidar olmak istemektedir" diyen İşçi Partisi Belediye Başkan adayı Şahin bu kentte "Halkımızın iktidar talebine yanıt vermek, görevimizdir. Dağılmakta olan AKP iktidarını yıkacak ve Milli Hükümeti kuracak kuvvetleri bir araya getirmek görevi, önümüzde duruyor. Halkımız hazırdır. İşçi Partisi ile birlikte bütün partilerin vatanseverleridir. İşçi Partisi olarak, bu güçleri birleştirmeyi ve iktidara yürümeyi, kamuoyu önünde CHP başta olmak üzere tüm parti ve muhataplarımıza önerdik.

Çözümün ancak Atatürk'te olduğunun altını çizen Şahin; "Halkımız seçeneksiz değildir. Milletimiz Tayyib Erdoğan ya da Cemaat arasında, bir tercih yapmak zorunda değildir. Çözüm, Atatürk'te birleşerek, Kemalist devrimi tamamlamaktır. Milletimizi bu programda birleştireceğiz. Yerel Yönetimleri AKP ve çetelerden' kurtarmanın tek yoludur”dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —