İnce ,' CHP yönetiminin ayarlarını bozdum"

İnce ,

Memleket Hareketi'ni kuran ve yeni partiyle devam etme kararı alan Muharrem İnce, CHP'ye sert eleştirilerde bulundu. İnce,” CHP yönetiminin ayarlarını bozdum" dedi.

İnce, "Yüzde 30'u geçerek onların ayarlarını bozdum ben. Bunlar gizli Tayyipçi. Kripto Tayyipçi bunlar. CHP yönetiminin ayarlarını bozdum"

Muharrem İnce, şunları belirtti:
* 3 milletvekili arkadaşımız böyle bir girişiminde bulundular; doğru. Bunların mimarı benim. 2004’den beri genel başkanı üyeler seçsin diye yıllardır dillendiriyorum.
* Arkadaşlarıma teşekkür ederim, doğru bir şey yaptılar. Bunu bütün kamuoyunun göz önünde genel başkanı üyeler seçsin, cumhurbaşkanı adayını partinin kayıtlı üyeleri belirlesin diye dillendirmişim.
 
* Çarşamba günü bu açıklamayı milletvekili arkadaşlarım yaptı. Pazartesi günü ben istifa ettim. Bu 8 yıllık mesele.
* Ben partide demokrasi istiyorum, ilkelerine dönüş istiyorum. Partide demokrasi olursa ilkelerine doğal olarak döner zaten. 8 yıldır diretiyorum ben bu konuda. Biz şimdi yeni bir parti kuruyoruz.

“KURACAĞIMIZ PARTİDE HER ŞEY SEÇİMLE OLACAK”
* Ben şimdi partiden ayrıldım, onların bende hatırı vardır. Benim genel başkanlığımı yapmışlardır. Karşılaştığımda ‘sayın genel başkanım’ derim, saygıda kusur etmem. Ama telefonda tartışmak doğru bir şey olmaz.
* Bizim kuracağımız partide her şey seçimle olacak. İki kez başarılı olamayan genel başkan bir daha aday olamayacak.

Video İzle İnce’den CHP’ye Eleştiriler… Kim Haklı Karar Senin


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli