İnce Uçak falan yok' diyen Erdoğan'a açtı ağzını yumdu gözünü!

İnce Uçak falan yok

Erdoğan'ın "THK'nin elinde buralarda rahatlıkla kullanılabilecek uçak falan yok" sözlerine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ateş püskürdü: Çok sert sözlerle eleştirilerde bulundu.

İnce:  Ne sınırlarımızı ne ormanlarımızı koruyamadınız. Tekbir getirip de  yangın söndürenlerden olmayacağız, bilimi ve aklımızı kullanacağız Yunan galip gelsin diyenler, depremi dua ile, yangını tekbir getirerek söndüreceğiz diyenler ülkeyi yönetenleri akıl hocalarıdır. Biz tekbire karşı değiliz, biz cahilliğe ve bilimsel olmayan işlere karşıyız. Manavgat’ta yaşananların        Bana kimse doğal bir olay olduğunu anlatamaz." Böyle bir felaket görmedim, evler yanmış, böcekler ölmüş, güvercinler dumandan zehirlenmiş. Bir araç olsa o köy kurtulurdu, devlet yok diyor vatandaşlar. Üç uçağımız var 98 yerde yangın çıkmış.
 
Erdoğan, Utanmadan, sıkılmadan Türk Hava Kurumunun yangına müdahale yapacak gücü olmadığını söylüyor. 19 sene iktidarda olan sensin. 13 tane kendine özel uçağın var, uçan sarayın var, dünyanin en büyük uçağı sende utanmıyor musun bu rezillikten.


 


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli