İmamoğlu geri vites yaptı ‘ÖZÜR DİLEDİ! Vız gelmez tırıs gitmez'

İmamoğlu geri vites yaptı ‘ÖZÜR DİLEDİ! Vız gelmez tırıs gitmez

Nagehan Alçı eleştirileri için "Vız gelir tırıs gider" diyen Ekrem İmamoğlu, gelen yoğun tepkiler üzerine bugün özür diledi. Ancak İmamoğlu özrünün ardından “Beni bu kişiliğimin

Bir diğer “KİBİR ABİDESİ” olan İBB Sözcüsü Murat Ongun, önceki gün eleştiriler üzerine tepkileri daha da büyüten bir yanıt vermişti. Ongun, “Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir… Nagehan Alçı o bölgede çok seviliyor. Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz” demişti.

Ardından İmamoğlu eleştirilere dün Deniz Gezmiş anmasında yanıt verdi ve tepki doruğa çıktı.

 
BUGÜN İMAMOĞLU GERİ VİTES YAPTI… ÖZÜR DİLEDİ
İmamoğlu, bugün İBB’nin yazlık fide dağıtımı için düzenlenen törende yaptığı konuşmada tepki çeken söz konusu ifadesi için özür diledi. İmamoğlu, “Ben çifti çocuğuyum, benden kibir doğmaz. Bu yakıştırmaları yapan arkadaşlardan sadece dün bir konuşmada yaptığım vız gelir tırıs gelir lafından ötürü özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘BENİ BU KİŞİLİĞİMİN NEREYE GÖTÜRÜP GÖTÜRMEYECEĞİ UMRUMDA DEĞİL’

İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:
  • “Ben çiftçi çocuğuyum, benden kibir doğmaz. Bu açıklamaları yapan arkadaşlardan, sadece ve sadece dün bir konuşmada kullandığım ‘vız gelir tırıs’ gider sözlerimden dolayı özür diliyorum. Ben dostluklarımı, yıllardır beraber olduğum arkadaşlarımı bir fotoğrafla terk edilsin diye edinmedim. Bu dostlukları bir fotoğrafla düşmanlığa çevirmek gibi bir niyetle yola çıkmadığım gibi hayatımda kimseyi de düşman niyetine koymadım koymayacağım. Beni bu kişiliğimin nereye götürüp götürmeyeceği umrumda değil. Esas olan insanın kendi kişiliğidir. Siz onu öyle kabul edersiniz. Elbette bir fotoğrafla yok sayılan, oy vermem, şunu yapmam denilen bir kişi durumuna düşünülürse insanın canı yanıyor.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli