İmamoğlu Köy Camimize Bağışta Bulundu!...

İmamoğlu Köy Camimize Bağışta Bulundu!...

Eski Muhtarı İsmail Yılmaz,”Esenler Belediye Başkanından iş istiyorum diyen kişi hemşerimdir, köylümdür. O insanımız herhangi bir partiye kayıtlı değil, basının ve bazı kişilerin yargısız, sorgusuz infaz yapmasına

 
Trabzon Maçka/ Galyan  100. Yıl Mahallesi Eski Muhtarı İsmail Yılmaz,” Bazı Ulusal ve yerel basın maalesef sormadan, sorgulamadan haber yapıyor. Bir insan gayet samimi bir duyguyla “ben iş istiyorum” diyor, birileri bu “adam provokatör ve CHP üyesidir” diyerek o masum insanı hedef göstererek toplumun önüne atıyor. İş isteyen vatandaş benim köylüm ve tanıdığım birisidir. Bir yönetiçiden yani belediye başkanından iş istemek kadar doğal ne olabilir, ama belediye başkanı makamının ağırlığını kaldıramadığından olacak ki vatandaşı iş istediği için yanlış bir yol olan ve kendilerine göre azarlama yöntemiyle vatandaşı el yordamıyla azarladı..  Belediye başkanının bu tutumu benim gibi herkesin tepkisine neden oldu. Bu durumun insanlıkla alakası olmadığı gibi bir yöneticiye yakışmadı.
 
Esenler Belediye başkanı ortaya bir laf adıyor, bir söylemde bulunuyor ve vallahi ben öyle demedim diyor, bal gibi Trabzonlulara Yunanlı dedi, bu söylemi elbette kınıyorum. İmamoğlu’na olmadık yakıştırmalar yapıyorlar, yazıklar olsun.
 
İmamoğlu Köy Camimize Bağışta Bulundu!...
Bakınız benim muhtarlık yaptığım dönemde, köyümün en önemli eksiklerinden biri camiimizin olmamasıydı. Cami yapmaya karar verdiğimde paramız yoktu, birçok tanıdığımdan, arkadaşlarımdan bağış toplamaya başladım ancak masraf büyük olduğu için başaramadım. İşte o Yunanlı, Pontuslu veya dinsiz denilen İmamoğlu’na gittim “ ne demek ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” diyen o dönem Beylikdüzü Belediye başkanı, şimdi İBB’nin kazanmış belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’ydu Onun için bir insana iftira atmak, bazı kimlikleri yakıştırmak hoş değildir. Ben “HERŞEY GÜZEL OLACAK”  diyorum ve bir hemşerim olan İmamoğlu’na oy vereceğim, tüm hemşerilerimin oy vermesini sağlayacağım” dedi.    
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı