İmam Ekrem Yüzünden Esenler Üçyüzlü Trafiği Felç

İmam Ekrem Yüzünden Esenler Üçyüzlü Trafiği Felç

Esenler Üçyüzlü meydanından Bağcılar, Güngören istikametine doğru günün her saati yaşan trafik yoğunluğu sürücüleri ve vatandaşları çileden çıkardı.

Esenler Üçyüzlü bölgesindeki trafik yoğunluğunun bitmesini sağlayacak olan bozuk olan yolun asfalt tamiri ve yol yapım çalışması geçtiğimiz aylardan itibaren başlamıştı. İBB’nin başlattığı çalışma Karınca misali ilerlediği için bir türlü tamamlanmadı, ne zaman tamamlanacağı da belli değil.
 
İBB’nin başlattığı bu çalışma belli ki gelişi güzel başlamış. Halbuki böyle bir çalışma öncesi alternatif yollar belirlenir ve trafik yan yollardan verilir. İş bilmez birim amirlerinin yaptığı plansız, programsız çalışmanın faturası her zaman olduğu gibi bu seferde, araçlara, esnafa ve işe, Hasta haneye gitmek için toplu ve özel aracını kullanan herkese kesiliyor.
İBB’nin bu iş bilmez birim yetkililer vatandaşa çile, seçilmiş İBB Başkanına beddua getiriyor. Yanı kaş yaparken göz çıkaranların cezasını halk çekiyor, beddua ise İmam Ekrem’e.
 
Vatandaşlar ve Sürücüler: Alternatif yollar yapılmadan trafiğin yan yoldan verildiğini bu yapılanın iş olmadığını,çalışmaların bir an önce bitirilmesi gerektiğini söyledi. Sadece sürücüler değil aynı zamanda Üçyüzlü esnafı da çalışmaların kendi işlerini etkilediklerini söylediler.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı